`eS.! 36 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Imię : Daniel Wiek : 14Lat. Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : W tygodniu 2-3h, w weekend 3-4 h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np : Wywiady/YouTube(Dam rade 2 Działy) Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady i YouTube Znajomość z większością użytkowników: Jest Wiele Nowych Użytkowników Większość Nie Kojarzę Ale Umiem Się Dogadać Szybko Z Innymi Dlaczego ja ? : Byłem już Redaktorem na Cs-Classic (Dawno temu jak był jeszcze Dawidek i Krypton), Jestem ogarnięty, miły, umiem się dogadać z innymi użytkownikami Wywiad by `eS.! http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/4874-1-wywiad-z-lolcia/#entry24398 Pozdrawiam ! `eS.! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Na Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 za krótko jestes na forum i nie znam Cie wiec nie wiem czy nadajesz .. i lepiej jakbys byl z miesiac i bardziej sie zaprzyjaznil i poznal ludzi na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na TAK, jest to jego nowe konto. Ale był z nami już wcześniej. Piszę dokładne i precyzyjne wywiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na nie. Nadrób aktywność na forum i będzie okej. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na tak piszesz extra wywiady, i ogarniesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na nie. - robisz wywiady nie mając rangi - co oznacza, że nie znasz także regulaminu - słaba aktywność, jesteś nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 OK. Dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi