Złota Owca 624 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, dzisiaj piszę post którego pewnie nikt nie przeczyta. Może to i dobrze. Na początku chciałem przeprosic za moje zachownie tych których to urazilo bo być może nie będzie do tego czasu. Wiem, że ostatnio trochę narobilem sobie wrogów i wogole Ale mam problemy z na studiach jak i w rodzinie. Oczywiscie postaram się jakoś opanować Ale może być ciężko. Pewnie wszyscy pomyślcie że tylko nabijam sobie posty Ale nie tym razem. To co pisze to jest całkowita prawda i nie mam zamiaru nikogo denerwować czy urazac. Tyle ode mnie, ProfeosorekK @Edit Jakie wyzwiska? Bo nie wiem o co Ci chodzi? Jeżeli chodzi o NEAR.YOU to tylko dlatego że zaczął od komentarza po moim zdjęciem. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 A tam Wojtek, nie marudź! Sesja to jeszcze nie problem, zostaje wrzesień :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nikt Cię za tego posta nie pogłaszcze po głowie, myślę, że zdajesz sobie z tego sprawę, na pewno nie będę taką osobą. Nie możemy być pewni czy Twoje zachowanie wynika NAPRAWDĘ ze spraw rodzinnych i sesji ale u mnie opinię tak czy siak wyrobiłeś za te wyzwiska. W sumie każdy Ci to wybaczy ale i tak będziesz miał opinię zszarganą - coś o tym wiem. Powodzenia ze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Piszesz przeprosiny a potem po kilku dniach będzie to samo.. wiec jaki jest sens pisania tych przeprosin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 <p><strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.</p><p> </p><p><strong class='bbc'>Powód:</strong> Temat się przedawnił.</p><p> </p><p>Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.</p><p> </p><p>Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi