Shanell 1 787 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, Mam prośbę, czy istnieje możliwość dodania w kąciku redaktorskim podkategorii. Dokładniej chodzi mi o dodanie Sci-Fi w kategorii "Na wielkim ekranie". Lubię oglądać takie filmy, a dodanie w kategorii "inne" nie będzie ciekawe. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Shanell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Za. I tak to nie wpłynie na wygląd forum, a będzie przejrzyściej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kinga mówiła, że dodawanie kolejnych kategorii będzie jak najbardziej spoko. Wtedy po prostu nie chciała przesadzać z ilością jak dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kinga mówiła, że dodawanie kolejnych kategorii będzie jak najbardziej spoko. Wtedy po prostu nie chciała przesadzać z ilością jak dobrze pamiętam. Obecne kategorie były podane "na szybko", więc nie widzę przeszkód dodania kolejnych kategorii, o których mogłam zapomnieć. Cześć, Mam prośbę, czy istnieje możliwość dodania w kąciku redaktorskim podkategorii. Dokładniej chodzi mi o dodanie Sci-Fi w kategorii "Na wielkim ekranie". Lubię oglądać takie filmy, a dodanie w kategorii "inne" nie będzie ciekawe. Tak jak pisałam wyżej jak najbardziej jestem za. Jednak mam prośbę, żeby zastanowić się za jeszcze innymi kategoriami, czy chcecie jeszcze jakieś, żeby dodać od razu resztę. Czekamy na propozycje :) No chyba, ze ma być tylko jeszcze Sci-Fi to zostanie tylko ono dodane. Oczywiście jak się Karol zgodzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi