Shanell 1,787 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 (edited) Cześć, Mam prośbę, czy istnieje możliwość dodania w kąciku redaktorskim podkategorii. Dokładniej chodzi mi o dodanie Sci-Fi w kategorii "Na wielkim ekranie". Lubię oglądać takie filmy, a dodanie w kategorii "inne" nie będzie ciekawe. Edited June 15, 2016 by Shanell 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ωιncнєѕтєr 1,310 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Za. I tak to nie wpłynie na wygląd forum, a będzie przejrzyściej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Kinga mówiła, że dodawanie kolejnych kategorii będzie jak najbardziej spoko. Wtedy po prostu nie chciała przesadzać z ilością jak dobrze pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Kinga mówiła, że dodawanie kolejnych kategorii będzie jak najbardziej spoko. Wtedy po prostu nie chciała przesadzać z ilością jak dobrze pamiętam. Obecne kategorie były podane "na szybko", więc nie widzę przeszkód dodania kolejnych kategorii, o których mogłam zapomnieć. Cześć, Mam prośbę, czy istnieje możliwość dodania w kąciku redaktorskim podkategorii. Dokładniej chodzi mi o dodanie Sci-Fi w kategorii "Na wielkim ekranie". Lubię oglądać takie filmy, a dodanie w kategorii "inne" nie będzie ciekawe. Tak jak pisałam wyżej jak najbardziej jestem za. Jednak mam prośbę, żeby zastanowić się za jeszcze innymi kategoriami, czy chcecie jeszcze jakieś, żeby dodać od razu resztę. Czekamy na propozycje :) No chyba, ze ma być tylko jeszcze Sci-Fi to zostanie tylko ono dodane. Oczywiście jak się Karol zgodzi xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted June 16, 2016 Root Share Posted June 16, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts