TytanNiebios 15 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 1. Serwer:cs-classic.pl [CoDMoD][45001LvL] 2. Nick:TytanNiebios 3. Imię:Łukasz 4. Wiek:15 5. Znajomość Amxx(0/10):7 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Składka(Tak/Nie):Nie(moge płacić po dostaniu admina) 8. Czas spędzony na forum: 10h na nowym... 9. Opisać siebie:Aktywny,kreatywny,opanowany.Lubię grać w piłke nożną(klubowa). 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Ponieważ nie chcę być zwykłym graczem,sądze ze wprowadze cząstke siebie w serwer oraz forum i ogarne funkcje admina... 11. Linki do reklam: •http://cs-zabijak.xaa.pl/viewtopic.php?t=14523&highlight=cs-classic •http://botownia.pl/index.php?/topic/100026908-cs-classicpl/ •http://cs-gra.pl/topics454/cs-classicpl-vt82504.htm?highlight=cs-classic •http://www.forum.cs-greenhill.pl/-vt9198.htm#34009 •http://cspukawka.pl/viewtopic.php?p=114046#114046 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy:wchodzę na specta,sprawdzam czy napewno ma dopalacze i robię demko lub ss-y, nie robimy na czity takie jak: no recoil, no smoke, no flash, speedhack, aimbot) gdzy ma chacka dam perma -Gdy ktoś nadużywa micro:ban na 5/30minut jak nie pomoze to na 1h -Nadużywa Kultury na serwerze:Ban od 30minut do 1dnia 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Okres próbny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 amx ogarnia , micro ma , sporo gra , reklamy sa na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Na SpeedHacka robimy demko, jestem na nie, nie ogarniesz... Jesteś nie kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja jestem na nie, wtedy gdy nie działały bany to jechałeś na czitach, Jak sobie wyobrażasz admina z czitami ? NIE - nie ogarniesz szybko mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Przepraszam za spam... Siwy ja nie gram na czitach a terrorystka sama nie odróżniasz aima od perku... I PRZECIEŻ MAM NAPISANE ZE NA SpeedHacka NIE ROBIMY SS-Y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na tak. Oto powody: - wiek - AMXX - reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ze składką chodzi, że płaci się po dostaniu admina. Jestem na tak amx, reklamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na tak. Amx, reklamy, mikro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Można dać mu szanse , jeszcze się pod szkoli Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 TAK Amx Mikro Reklamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 na Tak wszystko OKEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jestem na Tak. Wszystko jest Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jestem na Tak -Wszystko Jest GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Można mu dać szanse Wiek amx reklamy czego więcej chcieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Czekam na dalsze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Można dac mu szanse zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Edge:. 2 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 jestem na nie byłeś odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam przepraszam za spam ale laptop mi się rozwali(Monitor do wymiany) i nie mogę grać do 29.3.2013 chciałbym abyście zamknęli temat a ja złoże podanie jak naprawię laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi