TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nick : TeRRorKaData Zdarzenia : 15:50 2.02.2013.Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Musk!? Opis Sytuacji : No więc, napisałem w prośbie o UB, coś tam i otrzymałem upominek (warna). Z tego co wiem, to Userzy, nie moga sie wypowiadać, a admini, moga... I otrzymałem warna za nic )Dowód : http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=members&module=profile§ion=warnings&member=3654&from_app=members Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Hmmm... Czy przypadkiem wypowiadać mogą się tylko Członkowie UB i admini banujący? Jesteś adminem cod moda i Twoje uwagi na FFA nie są potrzebne tak samo jak żadnego innego admina z cod'a (tak samo działa w drugą stronę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dobra, weźcie zamknijcie to... Bo nowy regulamin ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę autoraJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi