TeRRorKa 24 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Nick : TeRRorKaData Zdarzenia : 15:50 2.02.2013.Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Musk!? Opis Sytuacji : No więc, napisałem w prośbie o UB, coś tam i otrzymałem upominek (warna). Z tego co wiem, to Userzy, nie moga sie wypowiadać, a admini, moga... I otrzymałem warna za nic )Dowód : http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=members&module=profile§ion=warnings&member=3654&from_app=members Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Hmmm... Czy przypadkiem wypowiadać mogą się tylko Członkowie UB i admini banujący? Jesteś adminem cod moda i Twoje uwagi na FFA nie są potrzebne tak samo jak żadnego innego admina z cod'a (tak samo działa w drugą stronę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Dobra, weźcie zamknijcie to... Bo nowy regulamin ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę autoraJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts