Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Imię Kacper Nick Umciaak *, [boT] Umciaak *Wiek 16Doświadczenie związane z DJ Amatorskie, posiadałem już tą rangę na naszym ts 3 - dawno temu.Rodzaju muzyki elector-house, rap, trap, hardbass, jumpstyle, discopolo, wixa, nightcore, Shuffle <3Ile czasu spędzasz na TS3 od 1h do 10h Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie) TakDlaczego Ty? Przede wszystkim mam mnóstwo zbędnego czasu, którego mogę poświęcić na włączeniu bota i zapuszczeniu dobrego bitu :D. Myślę, że nadawałbym się na to stanowisko, jestem bardzo wygadany, czasami aż za bardzo. Programami przez, które najczęściej puszczam muzykę to: foobar2000 oraz Vdj.Coś o sobie: Mam na imię Kacper, mam 16 lat. Kończe gimnazjum. Wybieram się do technikum. Chętny do pomocy innym. Interesuję się motocyklami, grami oraz e-sportem. Nałogowo gram w CS'a. Swoją przygodę z CS'em zacząłem ok 7 lat temu. Myślę, ludzie oceniają mnie zbyt szybko, że jestem idiotą czy coś w tym stylu. Nie na widzę słowa "cziter". I'm clear guys :* Jeśli chodzi o politykę mam swoje zdanie na określone tematy, którego nie zmienię nigdy, NEVER! Jestem chłopakiem, który lubi się pośmiać (właściwie tylko dla tego tylko siedzę na ts). Mojego bota bardzo często możecie posłuchać na strefie Antaris lub na kanale vip 14. Mój czas online na ts'ie nie grzeszy. Pozdro mordki :* :ninja: Wymagania: Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 -/+ Przynajmniej 10 sensownych postów i 5 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 5 dni + Posiadanie własnego bota + Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako DJ Kultury osobistej Znajomość regulaminu serwera jak i forum Doświadczenie w byciu DJ Oferujemy Nową rangę na TS3 Przyjemną atmosferę Pomoc w razie jakiegokolwiek problemu (w miarę możliwości) Wiedz, że Na rozpatrzenie podania Administrator ma 2 tygodnie Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Najważniejsze i końcowe zdanie ma opiekun serwera lub Administrator/Właściciel Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Napisane przez ciebie podanie świadczy o tobie, więc nie pokaż się nam ze złej strony Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Umciaak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jestem na tak - Wymagania spełnione - Prawie zawsze jak jest to puszcza muzyke - Chętny do organizowania audycji itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivoPL 16 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jestem na tak, ładnie napisane podanie, wszystkie wymagania spełnione, nic innego tylko brać przykład. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Na Tak -jakies doswiadczenie jest -wymagania spelnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Na tak : + ogarnia bota + pomocny + rozkręca nudę + puszcza spoko bity 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 na tak +ogarnia + pomocny + miły +spk bity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Jeżeli patrzymy na czas spędzony na TS'ie, Umciak jest bardzo aktywny. Co prawda zdarzają mu się wyskoki typu trollowanie, ale myślę, że to z czasem minie. Bota muzycznego ma sprawnego, co przetestowałam już na własnych uszach :D Obeznany w muzyce, nie ogranicza się do jednego gatunku i z pewnością dla każdego znajdzie coś odpowiedniego. Ponadto bierze czynny udział w różnego rodzaju audycjach i eventach. Jestem na tak. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Pynia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jestem na tak.-Sprawny bot.-Nolife TS'owy.-Bierze udział w różnych konkursach zorganizowanych na serwerze.-Żartowniś, ale swoją robotę wykonuje prawidłowo.-Dobra znajomość regulaminu TS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Na Tak. +Noł lajf na TS xD +Wiek +Mikro +Doświadczenie Edytowane 24 Czerwca 2016 przez FunnyPuma ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Na NIE - Troll - Brak kultury - Słabo opisane Dlaczego akurat ty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A ja jestem za tym by dać mu szanse. Zdarza mu się coś potrolować i bywa, że kulturką nie grzeszy, ale to podanie na DJ'a a nie na admina. Jestem za daniem mu szansy, czyli po prostu na tak ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Umciak był na TS więc przesłuchanie się odbyło, a on zostaje przyjęty !. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi