haze.. 0 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam znow dostalem bana powod 'wh' lecz tym razem nie zrobiono mi ss... Prosze o ropisanie hltv z podejrzanych akcji : 02.03.13 16:20 kabul [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Blip ^. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Haze [AMXBans] Powod : ' wh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19397951 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.253.131.49 ' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Jesteś śmieszny, ss'y masz na pewno bo Blip jest ogarnięty i zrobił je na 100% 24 h na wrzucenie. Okey, przepraszam czekamy na demko Edited March 2, 2013 by Musk? Nie zrozumienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Nie nie robiłem ssów ale mam demko. zaraz uploadne http://speedy.sh/htna6/haze.dem w razie potrzeby rozpisze ale na ten moment nie wydaje mi się to konieczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haze.. 0 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Blip nadal czekam na rozpisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
haze.. 0 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Blip a dziala Ci w ogole to demo bo mi sie zawiedsza odrazu po wlaczeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Z tego demka stwierdzam brak rozrzutu. Podskakujesz i z awp trafiasz? No trochę to dziwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 haze tobie nic rozpisywał nie będę. rozpisze tylko i wyłącznie na wyraźną prośbę -_-/Ted'a/Musk'a. p.s mi demo działa bez problemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 brak ss brak ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
haze.. 0 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Z tego demka stwierdzam brak rozrzutu. Podskakujesz i z awp trafiasz? No trochę to dziwne. Musk jaki brak rozrzutu...? poprostu w locie z awp musisz sie wyprostowac i kula leci prosto, pogralbys dlugo z awp i sie nauczysz haze tobie nic rozpisywał nie będę. rozpisze tylko i wyłącznie na wyraźną prośbę -_-/Ted'a/Musk'a. Spoko Blip chcialem tylko widziec w ktorych akcjach mialem wh Latek jakie ss nie widzisz ze admin sam napisal ze demo krecil... ? Udostepnie wam jeszcze profil na banid widac ze konto 2008 bez banow, esl grany i full godzin przegranych http://banid.pl/kto?to=STEAM_0+%3A+0+%3A+19397951 Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 nie kompetencja admina na wh demko bezsens ale ok to admina sprawa jak sie wybroni . Posiadanie dopalaczy bardzo proste do wykrycia wh - ss aim - demko w tym przypadku nie zostało to zastosowane tak wiec decyzja o obandowaniu powinna zależeć od -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
haze.. 0 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Jak dla mnie nie wazne czy wh/aim powinno sie wlasnie demo krecic zawsze bo teraz to w necie pelno forum gdzie jest opis jak przerobic ss w 5 minut a na demq masz czarno na bialym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ok, dostałeś UB czytałem sporo z tym AWP. Masz rację co do tego. WH tam nie było więc... Przepraszamy, że tak długo to trwało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts