haze.. 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Witam znow dostalem bana powod 'wh' lecz tym razem nie zrobiono mi ss... Prosze o ropisanie hltv z podejrzanych akcji : 02.03.13 16:20 kabul [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Blip ^. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Haze [AMXBans] Powod : ' wh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19397951 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.253.131.49 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Jesteś śmieszny, ss'y masz na pewno bo Blip jest ogarnięty i zrobił je na 100% 24 h na wrzucenie. Okey, przepraszam czekamy na demko Edytowane 2 Marca 2013 przez Musk? Nie zrozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie nie robiłem ssów ale mam demko. zaraz uploadne http://speedy.sh/htna6/haze.dem w razie potrzeby rozpisze ale na ten moment nie wydaje mi się to konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Blip nadal czekam na rozpisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Blip a dziala Ci w ogole to demo bo mi sie zawiedsza odrazu po wlaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Z tego demka stwierdzam brak rozrzutu. Podskakujesz i z awp trafiasz? No trochę to dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 haze tobie nic rozpisywał nie będę. rozpisze tylko i wyłącznie na wyraźną prośbę -_-/Ted'a/Musk'a. p.s mi demo działa bez problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 brak ss brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Z tego demka stwierdzam brak rozrzutu. Podskakujesz i z awp trafiasz? No trochę to dziwne. Musk jaki brak rozrzutu...? poprostu w locie z awp musisz sie wyprostowac i kula leci prosto, pogralbys dlugo z awp i sie nauczysz haze tobie nic rozpisywał nie będę. rozpisze tylko i wyłącznie na wyraźną prośbę -_-/Ted'a/Musk'a. Spoko Blip chcialem tylko widziec w ktorych akcjach mialem wh Latek jakie ss nie widzisz ze admin sam napisal ze demo krecil... ? Udostepnie wam jeszcze profil na banid widac ze konto 2008 bez banow, esl grany i full godzin przegranych http://banid.pl/kto?to=STEAM_0+%3A+0+%3A+19397951 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 nie kompetencja admina na wh demko bezsens ale ok to admina sprawa jak sie wybroni . Posiadanie dopalaczy bardzo proste do wykrycia wh - ss aim - demko w tym przypadku nie zostało to zastosowane tak wiec decyzja o obandowaniu powinna zależeć od -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jak dla mnie nie wazne czy wh/aim powinno sie wlasnie demo krecic zawsze bo teraz to w necie pelno forum gdzie jest opis jak przerobic ss w 5 minut a na demq masz czarno na bialym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ok, dostałeś UB czytałem sporo z tym AWP. Masz rację co do tego. WH tam nie było więc... Przepraszamy, że tak długo to trwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi