neska. 3 198 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: Nessia 2. Imię: Magdalena 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Jest 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Nessia/193.33.177.101:27156/ teraz jest cienko, ale mam coraz więcej czasu wolnego i się poprawi. 8. Parę słów o sobie **: Zajmuję się głównie grafiką komputerową, niektóre z moich prac możecie znaleźć na forum. Interesuję się także fotografią oraz piszę, jednak nie znajdziecie tego nigdzie, ponieważ nigdzie tego nie udostępniałam. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Serwer nie może specjalnie narzekać na brak administracji, ponieważ bardzo rzadko się zdarza, że serwer jest bez jakiejkolwiek opieki. Adminowałam już na tym serwerze i nigdy nie było na mnie jakichś szczególnych skarg. Co do mojej aktywności, to wiem, że nie jest wspaniale, ale wszystko nadrobię teraz, ponieważ jak wcześniej wspomniałam, mam więcej czasu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:1275054 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: teraz wakacje, więc m.in te 2h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie, zazwyczaj popołudniu 13. Staż w Counter-Strike 1.6: dużo, nie liczę 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, wielokrotnie na tej sieci Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Nessia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jestem na tak -gt, nadrobisz - musisz XD +steam +amx +miła kobita, wrrr +składka Mnie podanie przekonało, :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Duze TAK! +doswiadczenie +wiek +ogarrr +skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 +Byłaś adminem+/- GT do nadrobienia :)+ Dodatkowy admin na wakacje, w okresie gdzie nie każdemu chce się siedzieć przed kompem+ AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 ogólnie TAK więcej kobiet adminek to lepiej :D a GT mozna przymknąć oko liczy się doświadczenie :D narobisz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 + doświadczenie + ogar + składka + jesteś kobietą ^^ Nie ma co dalej samych zalet wymieniać, więc trzeba podać DUUUUUUUUUUUUUUUŻY minus! ------- GT Jestem na TAK! Patrze co chwilę podania są składane na dd2 XD Jak wrócę myślę, że się znajdzie jeszcze miejsce dla mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Byłbym na nie, gdyby nie Twój staż na tym serwerze - GT to jakaś padaka.Byłaś adminem, dobrze to robisz, zapłacisz składkę i nadrobisz GT - masz moje poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Na tak. +doświadczenie +mikro +składka +damski głos zawsze miły dla ucha :) - GT, trzymam za słowo, że nadrobi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 TAK: -doświadczenie -składka -AMX -zawsze przyda się nowy admin na wakacje ;d :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Na tak - Doświadczenie - Amx - Składka - Szczerość ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nessia jedna z nie wielu osob z takim stazem na forum . Gt do nadrobienia Sympatyczna Duzy ogar - czytaj skill Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Gt średnio ale staż na tej sieci jest naprawdę wielki. Doświadczenie w byciu adminem. Rozpoznawalność. Steam. Na tag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wszystko na tak ale gt do poprawienia, poczekam tydzień i zobaczymy czy coś idzie w tym kierunku pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi