Ilonez 779 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 1. Nick: Ilonez 2. Imię: Ilona 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Ilonez/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie 9. Parę słów o sobie **: Jestem po maturach, szkoła średnia skończona. Aktualnie zajmuję się robieniem prawa jazdy i przygotowywaniem psychicznym na zbliżające się wyniki egzaminu dojrzałości. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Powróciła mi ochota na 1.6. Miałam tu już Admina kilka razy. Z obsługą AMX nie mam najmniejszego problemu. Zdaję sobie sprawę z mierną liczbą godzin na serwerze, ale szybko zostaną uzupełnione, co niejednokrotnie już udowadniałam. Na serwerze zawsze, ale to zawsze znajduje się ktoś łamiący regulamin, a Admin nie zawsze jest. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak, ale na DR gram na NS, gdyż niektóre mapy na Steamie nie działają 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: kilka h dziennie 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie, rano, wieczorem, popołudniu 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na tym serwerze już kilkukrotnie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Oczywiście jestem na tak. Doświadczenie ogromne, miła i kulturalna osóbka, można się z Tobą dobrze dogadać, a co do GT można w pełni Ci ufać, że będzie coraz lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Tak -lubiana -wiek -składka -mikro -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja oczywiście także jestem na tak. Ilonka to świetna osoba, doświadczony admin i aktywny gracz. Jak mówi, że GT będzie cacy, to ja jej wierzę - nie mam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivoPL 16 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jasne, że na tak :d - jest niska ilość godzin, ale da się wybaczyć + Miała admina + dużo wolnego czasu +amx +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Na tak , doświadczenie, wiek, ładne podanie Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) No to jeszcze raz :D Oczywiście na Tak. Wiek Składka AMX Doświadczenie Ogarnięta osoba Powodzenia Ilono ;) Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wielkie TAK -Weteran DR -Admina miała niejednokrotnie -AMX Nie mam wiele do gadania na tym serwerze, ale moim zdaniem,jesteś obecnie najlepszą kandydatką na Admina-tuż po mnie oczywiście XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raveNN 9 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jestem na TAK +AMX +WIEK +SKLADKA +DOSWIADCZENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dobra Widze, ze gracze i admini sa za tym by dac Ci szanse jestem sklonny dac Ci szanse na okres probny 14 dni w ten czas masz szanse poprawic swoje GT Widze, ze jestes dojrzala i ogarnieta takich adminow potrzeba :) Prosilbym Cie abys zglosila sie do Karola (wlasciciela) o dalsze wskazowki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br /> Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /> <br /> Twoje podanie zostało przyjęte.<br /> Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /> <br /> Pozdrawiamy<br /> Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi