Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Dzisiaj przedstawię wam parę ss'ow z serwera NewDiabloMod, który został przepisany z 1.6 na GO. Co znajdziecie na naszym serwerze? Prawie to samo co na 1.6, bo został on przepisany z 1.6, a więc gra zapowiada się ciekawie, zwłaszcza, że w tej wersji wiele bugów z 1.6 zostało naprawionych, ale pewnie też wiele nowych znajdziemy, ponieważ nie było to jeszcze testowane przy większej ilości graczy. IP SERWERA: 193.33.176.67:28155 Co znajdziemy na serwerze? 24 klasy - każda klasa ma inaczej rozbudowany system statystyk i umiejętności 111 itemów - różnorodne itemy przystosowane do klas Animacje wybuchów, wyrzucanych kul, krwawienia ekranu, trzesięnia ekranu, itd, itd Rozbudowany sklep za złoto w którym kupimy umiejętności, bronie, itemy, targowisko Runy - system run z 1.6, polegający na zdobywaniu i ulepszaniu zdobytych przez nas run, które dodają nam dane umiejętności System man - pozwala nam rozbudować dane umiejętności klasy, omijać questy, itd System questów System gildii - NA RAZIE NIE DOSTĘPNY i wiele, wiele więcej - OPISZĘ GDY ZOSTANĄ ZROBIONE To dopiero początek, ale jak widać już jest sporo rzeczy, które na pewno spodobają się wielu fanom Diablo SS (nie pokażą nam wszystkiego, ale trochę pomogą): Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Op0rNiK0W 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zapowiada się fajnie :D Ja w 1.6 lubiłem cod/diablo- mody, więc pewnie i teraz trochę pogram :D Kto będzie się opiekował serwerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie ma opiekuna serwera 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 rekrutacja na osoby które będą testować serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 No i pięknie, bo wszystko pamiętam. Jak serwer wystartuje to kupuje Zniewolonego! Mogę przetestować serwer z innymi osobami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Serwer wystartuje na dniach. Będę potrzebował osób obeznanych, każde zgłoszenie bugu będzie nagradzane po becie, czyli złoto, mana, klasy premium vip itd Mam nadzieję, że będzie sporo chętnych do testowania i szybko załatamy bugi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dzisiaj o 18:00 start BETY. Zapraszam na PW 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Szukam też osoby, która byłaby w stanie nagrać prezentacje serwera i ją ładnie zmontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ja moge potestowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ja moge potestowac? Każdy może wbić i grać na NDM przy okazji wypatrując bugi - IP masz podane czyli nic tylko grać :). IP - 193.33.176.67:28155 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zapraszam do gry na serwerze o godzinie 18:00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Powrót świetnej modyfikacji, tyle że w CS:GO :D To mi się podoba, aż chyba wrócę na classica. Brakowało mi tego diablo :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi