XardasX 0 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Nick : XardasX Link do SSów : http://www6.zippysha...38101/file.html Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Banned by Admin: Siwy[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'AB'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:444949705'[AMXBans] Your IP: '77.253.18.46'[AMXBans] ======================================== Serwer : Cs-Classic[COD 45k][RESET][PREMKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Dostałeś bana za aktywnego... Więc po co to składasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Mam prawo się wypowiedzieć, Gościu twój kolega mówił że wchodzisz na serw po to aby skopiować wycinek z konsoli, takie coś. A ty wszedłeś i grałeś, to dostałeś AB, sam sie załatwiłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XardasX 0 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Dostałem banza za niewinność ale potem nie miałem wycinka z konsoli i musiałem wbić drugi raz żeby go zdobyć a ss'y więc proszę o UB'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
XardasX 0 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 a gościu możesz mówić do swoich kolegów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delgado 0 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 a co miał zrobić jak niemiał wycinka musial pograc i dostac drugiego bana i miec wycinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Co za ludzie. Nie dostaniesz UB /CL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts