lolcia 786 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 redaktor : Lolcia ; * odpowiadający : TeD NO TO ZACZYNAMY Witam Drogiego H@ No to na początek przedstaw się nam. Jak masz na imie , ile masz lat , skad jestes ? Nazywam się Jacek. Mam 19 lat. Pochodze z województwa DolnoŚląskiego , dokładniej z Wrocławia. Mam prawie tyle samo lat co Ty Chodzisz do szkoly albo pracujesz ? Tak , ucze się zaocznie w kierunku informatycznym. Oczywiście mam prace. Jestem Technikiem Komputerowym gdyż na mój wiek moje umiętności są dość rozwinięte. Szalejesz Długo się zajmujesz webmasteringiem ;> [chyba dobrze napisałam] ? Tak dobrze napisałaś. Webmasteringiem zajmuje się w przedziale 2lat z małymi przerwami. Kiedyś za szczeniaka bardziej zajmowałem się serwerami Metin2. Również miałem Swój własny 3lata temu. Był to bodajże 4prywatny serwer Metin2 w Polsce. Uuu. Doobry jestes. Kiedys mnie nauczysz .. Widziałam ze dobrze grasz w cs'a. Ile juz grasz ? Gram w CS-a około 9lat. Startowałem w różnych ligach i tym podobne. Miałem bodajże 6steamów łącznie z moim aktualnym w tym 3 które zostały mi skradzione :| Po ostatniej aktualizacji CS troszke odpuściłem sobie ponieważ zaniepokoiły mnie te nowe śmieszne dodatki , śmieszne dziwnie kwadratowe ściany :/ Teraz grywam czasami na naszych serwerach i może raz na tydzień zagram sobie jednego mixa/versusa. A to dlatego zawsze mnie zabijasz . Jaka jest Twoja ulubiona broń ? No widzisz Moja ulubiona broń oczywiście w CS-ie to AK47 i AWP <3 Jestem wręcz miszczem w graniu tymi brońmi No ja akurat ich nie lubie Wole M4 .. Powiedz nam jak trafiłes na classica ? Na tą sieć trafiłem w dość dziwny sposób .. Oczywiście ja z Pawłem byliśmy "WROGAMI". Prowadziłem swoją sieć wraz z zapewne znanym nam "wuwuniem" który po czasie oszukał mnie i ukradł wszystko. Po tym czasie zacząłem się mścić za to co zrobił. Próbował dalej kontynuować prowadzenie sieci sam lecz wystarczająco dobrze się zabezpieczyłem i podołałem ją "zniszczyć". Po rozwaleniu sieci nagle przybyło mi znajomych. Poznałem się wtedy normalnie z Pawłem i doznałem tego że "pogłoski" o nim na temat że jest "oszustem" stały się zwykłymi plotkami. Zaprosił mnie na sieć , siadłem popisałem z ludźmi , poznałem atmosfere i zacząłem się bardziej angażować w sieć A no znam wuwnia Ciekawa historia To teraz dowiedzmy się wiecej czegoś o Tobie Masz rodzenstwo ? Hehe , śmieszny oszust. Tak oczywiście mam rodzeństwo , dokładnie brata który ma 18lat i uczy się w ZSG Wrocław Tez mam brata Czym się interesujesz ? Jak już pisałem wyżej interesuje się Informatyką i Hakierstwem Takie 2 sprzeczności naraz. Oczywiście ćwicze. Aktualnie trenuje BJJ (Brazylijskie Jiu-Jitsu) , za czasów małego 8 lat Judo , potem KravMaga i teraz BJJ Ciekawie Jaki rodzaj muzyki słuchasz ? Niedość że ciekawie to jeszcze da się pogodzić Słucham najbardziej Techno/Dupstepu/Hardstyle Dupstep tez lubie A lubisz oglądać filmy ? Jak tak to jaki gatunek ? No widzisz mamy ze sobą coś wspólnego Oczywiście lubie oglądać filmy Gatunek .. Hmm .. Raczej Komedie , Horrory Lecz bardziej utrzymuje się przy komediach oo horrory tez lubie Jakiś ulubiony masz ? No niestety nie mam nic Oglądam aby oglądać , najbardziej zapamiętałem Wzgórza mają oczy Oglądałam, bardzo fajny No to teraz 3 pytania z innej kategorii O jakie porze dnia czujesz się najlepiej? Najlepiej ? W nocy bo nikt nie truje mi dupy tak jak pare osób teraz na GG :| Przesiaduje sobie do godziny 4-5. Później wstaje , siedze i wykorzystuje dzień Tak w kółko Też lubie noc Jaki masz kolor ściany w pokoju . ? Kolor ścian .. Ciemno niebieski , żołty Fajnie pasują do siebie , zlewają się Lepszy byłby różowy Gdybyś miał zabrać trzy rzeczy na bezludną wyspę co by to było ? Nie wiem czy można to potraktować jako rzecz , ale na 100% dziewczyne bo bez niej nie dałbym rady żyć :| Możee laptopa i coś jeszcze bo ciuchów nie ma sensu skoro wyspa jest bezludna Okeej Chcesz na koncu kogoś pozdrowić ? No jasne że ... Całą sieć Cs-Classic.PL , znajomych i wszystkich Dziękuje za wywiad. Cześć ^^ Papa , również dziekuje ;p 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 TeD gra na ns bo ma wh. Hahah, dzisiaj zmienił nick i mu bana dałem Oczywiście to są żarty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Fajnieee Lajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
`eS.! 36 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Super Się czytało Like Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Postarałaś się Lajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 No ładnie , ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Nic się nie dowiedziałem ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 nie umiesz czytac i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Wywiad bardzo mi się podobał like 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 dobry wywiad ;3. lajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 przyjemnie się czytało Lajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Bardzo dobry wywiad. Długi i ciekawy. Dużo się dowiedziałem o Tedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Hmmm... Paula nie wierze, że to powiem ale bardzo dobry wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Bardzo Ciekawy <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted September 27, 2013 Root Share Posted September 27, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts