lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 redaktor : Lolcia ; * odpowiadający : TeD NO TO ZACZYNAMY Witam Drogiego H@ No to na początek przedstaw się nam. Jak masz na imie , ile masz lat , skad jestes ? Nazywam się Jacek. Mam 19 lat. Pochodze z województwa DolnoŚląskiego , dokładniej z Wrocławia. Mam prawie tyle samo lat co Ty Chodzisz do szkoly albo pracujesz ? Tak , ucze się zaocznie w kierunku informatycznym. Oczywiście mam prace. Jestem Technikiem Komputerowym gdyż na mój wiek moje umiętności są dość rozwinięte. Szalejesz Długo się zajmujesz webmasteringiem ;> [chyba dobrze napisałam] ? Tak dobrze napisałaś. Webmasteringiem zajmuje się w przedziale 2lat z małymi przerwami. Kiedyś za szczeniaka bardziej zajmowałem się serwerami Metin2. Również miałem Swój własny 3lata temu. Był to bodajże 4prywatny serwer Metin2 w Polsce. Uuu. Doobry jestes. Kiedys mnie nauczysz .. Widziałam ze dobrze grasz w cs'a. Ile juz grasz ? Gram w CS-a około 9lat. Startowałem w różnych ligach i tym podobne. Miałem bodajże 6steamów łącznie z moim aktualnym w tym 3 które zostały mi skradzione :| Po ostatniej aktualizacji CS troszke odpuściłem sobie ponieważ zaniepokoiły mnie te nowe śmieszne dodatki , śmieszne dziwnie kwadratowe ściany :/ Teraz grywam czasami na naszych serwerach i może raz na tydzień zagram sobie jednego mixa/versusa. A to dlatego zawsze mnie zabijasz . Jaka jest Twoja ulubiona broń ? No widzisz Moja ulubiona broń oczywiście w CS-ie to AK47 i AWP <3 Jestem wręcz miszczem w graniu tymi brońmi No ja akurat ich nie lubie Wole M4 .. Powiedz nam jak trafiłes na classica ? Na tą sieć trafiłem w dość dziwny sposób .. Oczywiście ja z Pawłem byliśmy "WROGAMI". Prowadziłem swoją sieć wraz z zapewne znanym nam "wuwuniem" który po czasie oszukał mnie i ukradł wszystko. Po tym czasie zacząłem się mścić za to co zrobił. Próbował dalej kontynuować prowadzenie sieci sam lecz wystarczająco dobrze się zabezpieczyłem i podołałem ją "zniszczyć". Po rozwaleniu sieci nagle przybyło mi znajomych. Poznałem się wtedy normalnie z Pawłem i doznałem tego że "pogłoski" o nim na temat że jest "oszustem" stały się zwykłymi plotkami. Zaprosił mnie na sieć , siadłem popisałem z ludźmi , poznałem atmosfere i zacząłem się bardziej angażować w sieć A no znam wuwnia Ciekawa historia To teraz dowiedzmy się wiecej czegoś o Tobie Masz rodzenstwo ? Hehe , śmieszny oszust. Tak oczywiście mam rodzeństwo , dokładnie brata który ma 18lat i uczy się w ZSG Wrocław Tez mam brata Czym się interesujesz ? Jak już pisałem wyżej interesuje się Informatyką i Hakierstwem Takie 2 sprzeczności naraz. Oczywiście ćwicze. Aktualnie trenuje BJJ (Brazylijskie Jiu-Jitsu) , za czasów małego 8 lat Judo , potem KravMaga i teraz BJJ Ciekawie Jaki rodzaj muzyki słuchasz ? Niedość że ciekawie to jeszcze da się pogodzić Słucham najbardziej Techno/Dupstepu/Hardstyle Dupstep tez lubie A lubisz oglądać filmy ? Jak tak to jaki gatunek ? No widzisz mamy ze sobą coś wspólnego Oczywiście lubie oglądać filmy Gatunek .. Hmm .. Raczej Komedie , Horrory Lecz bardziej utrzymuje się przy komediach oo horrory tez lubie Jakiś ulubiony masz ? No niestety nie mam nic Oglądam aby oglądać , najbardziej zapamiętałem Wzgórza mają oczy Oglądałam, bardzo fajny No to teraz 3 pytania z innej kategorii O jakie porze dnia czujesz się najlepiej? Najlepiej ? W nocy bo nikt nie truje mi dupy tak jak pare osób teraz na GG :| Przesiaduje sobie do godziny 4-5. Później wstaje , siedze i wykorzystuje dzień Tak w kółko Też lubie noc Jaki masz kolor ściany w pokoju . ? Kolor ścian .. Ciemno niebieski , żołty Fajnie pasują do siebie , zlewają się Lepszy byłby różowy Gdybyś miał zabrać trzy rzeczy na bezludną wyspę co by to było ? Nie wiem czy można to potraktować jako rzecz , ale na 100% dziewczyne bo bez niej nie dałbym rady żyć :| Możee laptopa i coś jeszcze bo ciuchów nie ma sensu skoro wyspa jest bezludna Okeej Chcesz na koncu kogoś pozdrowić ? No jasne że ... Całą sieć Cs-Classic.PL , znajomych i wszystkich Dziękuje za wywiad. Cześć ^^ Papa , również dziekuje ;p 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 TeD gra na ns bo ma wh. Hahah, dzisiaj zmienił nick i mu bana dałem Oczywiście to są żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Fajnieee Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Super Się czytało Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Postarałaś się Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No ładnie , ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nic się nie dowiedziałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 nie umiesz czytac i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wywiad bardzo mi się podobał like 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dobry wywiad ;3. lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 przyjemnie się czytało Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Bardzo dobry wywiad. Długi i ciekawy. Dużo się dowiedziałem o Tedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Hmmm... Paula nie wierze, że to powiem ale bardzo dobry wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Bardzo Ciekawy <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi