Mr.Saper 35 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 1. Nick: Mr.Saper2. Imię: Kamil3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Jasne.6. Składka (tak/nie): Nope.7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/327278. Parę słów o sobie **: Nazywam się Kamil mam 18 lat moim ulubionym sportem jest piłka ręczna, jestem odpowiedzialny, przyjacielski i kulturalny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałem pomóc Administracji na serwerze jestem bardzo często na serwerze nawet w takich godzinach jak 1-3 w nocy. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:4216950111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mniej więcej 4 h różnie bywa ale często jestem.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od 14-19/20 coś koło tego w dni robocze a w dni wolne od 10-16 około. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1949 h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście byłem zastępcą Opiekuna oraz Administratorem przez długi czas na tym serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) znajomość sourcebans+ był kiedyś adminem na tym serwerze+ duży staż w cs go+ składka- słabe gameme- był adminem jestem na tak Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Dopi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Spełnia wszystkie wymagania na Admina i był już adminem a nawet opiekunem tego serwera wiec moim zdaniem byłby on godnym adminem Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) 1. Ukończone 17 lat + 2. Spędzone 25 godzin na serwerze + 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + 3. Zachowanie kultury na serwerze + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu + 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Jestem na Tak Edytowane 3 Lipca 2016 przez Melanjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 source bans + były admin + odpowiedzialny + staż + miły + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj 6 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi