vaaS 948 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: - 4.IP/SID oskarzanego*: - 5.Data i godzina: Dziś około godziny 13:34 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Logi 7.Opis sytuacji: Mapa deathru_bhopz2, byłem ostatni w trakcie przechodzenia mapy w tym miejscu: spadłem i miałem 15 hp, po czym dostałem informację "zabij się", nie zrobiłem tego i dostałem slaya, jakim prawem? Żaden admin nie miał odwagi się przypucować. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Jak to żaden admin? XDDD Przyznałem się, że to ja i na mnie masz napisać skarge ;_; smuteg i rzal. Niestety nie ma takiej zasady w regulaminie ale stara zasada skoczków mówi - spadłeś piętro niżej - zabij sie. Możecie dać tam mi ostrzeżenie czy tam zabrać admina xd. Edit: @@Esme Mogę się mylić ale to zostało dodane chyba niedawno xd. Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Dawidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) 2.20. Przechodzisz mapę i spadłeś z piętra/części/poziomu - spadasz na dół/giniesz. To wszystko tłumaczy ;d Znajomość regulaminu się kłania. @ Wg edycji tematu o regulaminie 13.06. Zmiany zostały wprowadzone na skutek dyskusji przeprowadzonej w temacie Propozycje ;d Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Esme 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 To wszystko tłumaczy ;d Znajomość regulaminu się kłania. @ Wg edycji tematu o regulaminie 13.06. Zmiany zostały wprowadzone na skutek dyskusji przeprowadzonej w temacie Propozycje ;d Kierowałem się starym regulaminem, mój błąd, chciałbym Cię przeprosić za zaistniałą sytuację, punkt został dodany wtedy, kiedy mnie nie było, wyjaśnione :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tak Zostal ten punkt dodany Pomyslelismy z Markiem, ze zasade skoczkow warto dodac do regulaminu ktora po prostu ulatwia adminom skonczyc runde dla gracza ktory jako ostatni spadnie z "pietra" a dalej przechodzi mape. Zamykam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br /> Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /> <br /> Twoja skarga nie została przyjęta!<br /> <br /> Pozdrawiamy<br /> Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi