Shino 1 881 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Imię: Krystian Wiek: Za mną 16 wiosen Kontakt: GG: 47029263 Twój nick na TS3: Shino Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Tutaj gram, tutaj rozmawiam z ludźmi tutaj przesiaduję, więc i tutaj staram się o pozycję admina na serwerze głosowym. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Dam 8. Nie ukrywam nie znam każdego z admina dobrze i nie mógłbym powiedzieć jego każdej tajemnicy. Ale uważam, że większość znam dobrze i z każdym się jakoś styknąłem. Ile czasu spędzasz na TS3: Dużo, jeżeli mam cały dzień wolny to spędzam około 12h, a jeżeli jednak jestem zajęty to coś koło 3h przynajmniej. Ts zawsze mi towarzyszy kiedy w coś gram lub zwyczajnie chcę z kimś pogadać. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Aktualnie nie i nie zamierzam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Dam 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadałem rangę na tsie, gdzie stale wchodziło coś koło 500 osób. Miałem tam rangę Root czyli podejrzewam, że aktualne permisje Queen, bo Pynia ich dużo nie ma. Myślę, że obowiązki admina nie sprawią mi problemu, a mam czas i chęci pomagać innym na tsie. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Posiadam Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Przeszedłem, jeśli ktoś ma wątpliwości to zapraszam na tsa :) Edytowane 4 Lipca 2016 przez Pynia 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Na tak! -wiek -doświadczenie -cały czas na ts! -mój były redaktorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jestem na tak: - ogarnięty, - wiek, - aktywny na ts, - ogólnie da radę :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Na NIE-osoba, którą łatwo wyprowadzić z równowagi-podanie napisane brzydko-nie znam cie i po tym co piszesz na sb to chyba jesteś jeszcze zbyt dziecinny Edytowane 4 Lipca 2016 przez Major Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zdecydowanie na tak. Krystian to osoba odpowiedzialna, jako admin te esa doświadczona i zaznajomiona z panującymi regułami na classicowym TS3, pomocna, miła, niekonfliktowa. W dodatku ma dobry kontakt z najważniejszymi z administracji i spędza na TS sporo czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Jestem na tak +miły +pomocny +ogarnięty Edytowane 4 Lipca 2016 przez Pynia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Jestem na wielkie tak. Ogarnięty, zawsze pomocny, siedzi często na ts'ie, niekonfliktowy... No wymieniać... :D Edytowane 4 Lipca 2016 przez Pynia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Aktualnie jedyna osoba któa nadaje się na to stanowisko Oczywiście jestem na tak - Ogarnięty - Miły - Aktywny Powodzenia ;) Edytowane 4 Lipca 2016 przez Pynia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Mimo że mój głos tutaj nic nie zmieni wypowiem się na ten temat. A więc Shino byłeś opiekunem na DR , poznałem cię i wiem że jesteś bardzo przyjaznym i miłym człowiekiem. Jestem na tak , a tutaj takie + + Bardzo duża aktywność ( w porównaniu do DR :D ) + Myślę że rozumiesz uprawnienia na teamspeak'u + Miły i uprzejmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Na TAK!-Kultura -Opanowanie-Pomocny-Mły-Łatwa możliwość skontaktowania się z nim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Przyjęty na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi