pyńka 2 434 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nick: PyniaPowod: Wyjazd do HolandiiCzas nieobecnosci: Prawie cały okres wakacji. (4/5 tygodni)Cos od siebie: Na TS'a w miarę możliwości będę wchodzić na telefonie. Podobnie również będzie z forum. Postaram się na bieżąco kontrolować sprawy związane z całą siecią, a przede wszystkim właśnie z serwerem głosowym. Przed moim wyjazdem starałam się "zabezpieczyć" TS'a i urozmaicić go. Admini dobrze się sprawują, na dodatek teraz rekrutacja na nowego została otwarta, także wydaje mi się, że nie powinno być większych problemów. W razie jakichkolwiek pytań możecie śmiało do mnie pisać. Trzymajcie się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja będę tęsknić, ale masz wchodzić na ts'a. :fight: Pusto troszkę będzie. :wub: :wub: :wub: :wub: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Powodzenia ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Pyćka, żebys tylko tam nie balowała. Bo ty (zawsze glodna) + gastro to zeby ci brzuch nie pekl :D Bede tesknic :( wyslij mi pocztowke czy cos Udanego wyjazduu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Miłego nie wiem czego, ale najważniejsze to żebyś do nas wróciła cała, a przynajmniej w jednym kawałku :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi