Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Jako , że wcześniejszy temat stworzony przeze mnie stał się wieeelkim spamem , zrobiłem nowy . Chodzi tu o to samo , tylko go troche hmmm ... dopełniłem ? ;D " Taka duża propozycja. Wpadłem na taki pomysł z Lolcią by założyć klan . Ale taki klan z najlepszymi graczami Cs-Classic . Pewnie ogarniacie o co mi chodzi ^^. Trzeba tylko wymyślić nazwe klanu związaną z Classic . Potem wybierzemy 6/7 osób . Wszyscy chętni niech zgłaszają się niżej . Fajnie by było gdyby H@ się pokazał. Najlepiej widziane steam.http://forum.cs-clas...-oj-tam-oj-tam/ Zapraszam garafików . " Kontakt do mnie to gg : 46530381 lub steam : Marco ;3 Wzór dla zgłaszających : Przykład z mojej strony : Nick w Cs : Marco ;3Wiek : 16 w kwietniu 17 ;dPlatforma : SteamStaż w Cs : 3 lata Umiejętnośći TP - Team Play : Posiadam spore. Reszte informacji udzielam na PW , oraz ( wyżej podałem kontakt ) . Zapisy : Menager | Lolcia ;* ------------------------------------------------------------------------------------------------- Elita_Classic | Marco ;3 Elita_Classic | Fresh Elita_Classic | Blip ^ Elita_Classic | TeD Elita_Classic | Musk?! Elita_Classic | Black. Elita_Classic | TeRRorKa Jest już wyjściowa piątka Edytowane 3 Marca 2013 przez Marco ;3 Kolor czerwony dla H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Nick w Cs : FreshWiek : 21Platforma : SteamStaż w Cs : 6 lat ( z przerwami ) Umiejętnośći TP - Team Play : Wystarczające Edytowane 3 Marca 2013 przez Blip ^ Czerwony dla H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick w Cs : Blip ^Wiek : 17/18Platforma : SteamStaż w Cs : nie wiem nie liczyłem ale kilka lat jest Umiejętnośći TP - Team Play : Spoko, daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 no piękny mam kolor ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Są 3 Steam !!! Jest moc ;D Jeszcze Ted dojdzie ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick w Cs : TeDWiek : 19Platforma : SteamStaż w Cs : 9 lat Umiejętnośći TP - Team Play : Imponujące Lolcia nie spamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick w Cs : Musk?!Wiek : 17Platforma : SteamStaż w Cs : Rok(na steam) NS około 3 lat Umiejętnośći TP - Team Play : Grałem z początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Proponowałbym zrobić turniej 1vs1 i wtedy wyłonić najlepszą 5 mogącą mieć w tagu Elita_Classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na chwile obecną jest 5 osób z Steam , a jeśli miałbym przyjąć Twoją propozycję musiałoby być nas 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick w Cs : Black.Wiek : 14 w lipcu 15Platforma : SteamStaż w Cs : 4 lata Umiejętnośći TP - Team Play : Spore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Zapraszam , dalej szukamy ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick w Cs : demoN. xdWiek : 14 jutro 15. ;dPlatforma : Non Steam niestety.Staż w Cs : 2 lata Umiejętnośći TP - Team Play : Oj duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick w Cs : TeRRorKaWiek : 22Platforma : SteamStaż w Cs : 5 latUmiejętnośći TP - Team Play : Spore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ta i klan upadnie po max 2 tygodniach bo wszystkim się to znudzi A tak gwoli ścisłości to:- Musza być same steam - musi być serwer(ja wam go nie zafunduje) - musi być osoba która będzie się ciągle tym zajmowała,a nie zrobi to raz na ruski rok Czyli w skrócie,jeżeli chcecie zrobic klan z non steamami to ja od razu się nie zgadzam bo to padnie po 3/4 dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Paweł klan tylko steam, Demon zostaję wypisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To co teraz, Buźka zapisujesz się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja nie mam czasu.A serwer skąd weźmiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Zoorganizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nie chce was martwić chłopcy , ale demon chyba zostanie usunięty ze swojego stanowiska ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nick: NuQe <3 Wiek: rocznikowo 16 ale mam 15 Platforma: No Steam niestety , ale poszokuje Staż w Cs: 6 lat Umiejętność TP - Team Play daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 NuQe jeśli kupisz steam to się do mnie zgłoś . A więc co ? Chyba zamykamy . 7 osób jest . Co do klanu to zakładamy grupe na steam Elita_Classic i ciśniemy mixy Jeśli są jakieś pytania apropo klanu piszcie na gg . Do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zamek , prośba autora.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi