Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) Jako , że wcześniejszy temat stworzony przeze mnie stał się wieeelkim spamem , zrobiłem nowy . Chodzi tu o to samo , tylko go troche hmmm ... dopełniłem ? ;D " Taka duża propozycja. Wpadłem na taki pomysł z Lolcią by założyć klan . Ale taki klan z najlepszymi graczami Cs-Classic . Pewnie ogarniacie o co mi chodzi ^^. Trzeba tylko wymyślić nazwe klanu związaną z Classic . Potem wybierzemy 6/7 osób . Wszyscy chętni niech zgłaszają się niżej . Fajnie by było gdyby H@ się pokazał. Najlepiej widziane steam.http://forum.cs-clas...-oj-tam-oj-tam/ Zapraszam garafików . " Kontakt do mnie to gg : 46530381 lub steam : Marco ;3 Wzór dla zgłaszających : Przykład z mojej strony : Nick w Cs : Marco ;3Wiek : 16 w kwietniu 17 ;dPlatforma : SteamStaż w Cs : 3 lata Umiejętnośći TP - Team Play : Posiadam spore. Reszte informacji udzielam na PW , oraz ( wyżej podałem kontakt ) . Zapisy : Menager | Lolcia ;* ------------------------------------------------------------------------------------------------- Elita_Classic | Marco ;3 Elita_Classic | Fresh Elita_Classic | Blip ^ Elita_Classic | TeD Elita_Classic | Musk?! Elita_Classic | Black. Elita_Classic | TeRRorKa Jest już wyjściowa piątka Edited March 3, 2013 by Marco ;3 Kolor czerwony dla H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) Nick w Cs : FreshWiek : 21Platforma : SteamStaż w Cs : 6 lat ( z przerwami ) Umiejętnośći TP - Team Play : Wystarczające Edited March 3, 2013 by Blip ^ Czerwony dla H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick w Cs : Blip ^Wiek : 17/18Platforma : SteamStaż w Cs : nie wiem nie liczyłem ale kilka lat jest Umiejętnośći TP - Team Play : Spoko, daje rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 no piękny mam kolor ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Są 3 Steam !!! Jest moc ;D Jeszcze Ted dojdzie ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick w Cs : TeDWiek : 19Platforma : SteamStaż w Cs : 9 lat Umiejętnośći TP - Team Play : Imponujące Lolcia nie spamuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick w Cs : Musk?!Wiek : 17Platforma : SteamStaż w Cs : Rok(na steam) NS około 3 lat Umiejętnośći TP - Team Play : Grałem z początku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Proponowałbym zrobić turniej 1vs1 i wtedy wyłonić najlepszą 5 mogącą mieć w tagu Elita_Classic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Na chwile obecną jest 5 osób z Steam , a jeśli miałbym przyjąć Twoją propozycję musiałoby być nas 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick w Cs : Black.Wiek : 14 w lipcu 15Platforma : SteamStaż w Cs : 4 lata Umiejętnośći TP - Team Play : Spore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Zapraszam , dalej szukamy ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick w Cs : demoN. xdWiek : 14 jutro 15. ;dPlatforma : Non Steam niestety.Staż w Cs : 2 lata Umiejętnośći TP - Team Play : Oj duże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick w Cs : TeRRorKaWiek : 22Platforma : SteamStaż w Cs : 5 latUmiejętnośći TP - Team Play : Spore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,829 Posted March 3, 2013 Root Share Posted March 3, 2013 Ta i klan upadnie po max 2 tygodniach bo wszystkim się to znudzi A tak gwoli ścisłości to:- Musza być same steam - musi być serwer(ja wam go nie zafunduje) - musi być osoba która będzie się ciągle tym zajmowała,a nie zrobi to raz na ruski rok Czyli w skrócie,jeżeli chcecie zrobic klan z non steamami to ja od razu się nie zgadzam bo to padnie po 3/4 dniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Paweł klan tylko steam, Demon zostaję wypisany Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 To co teraz, Buźka zapisujesz się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,829 Posted March 3, 2013 Root Share Posted March 3, 2013 Ja nie mam czasu.A serwer skąd weźmiecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Zoorganizuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Nie chce was martwić chłopcy , ale demon chyba zostanie usunięty ze swojego stanowiska ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiAŁy 16 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nick: NuQe <3 Wiek: rocznikowo 16 ale mam 15 Platforma: No Steam niestety , ale poszokuje Staż w Cs: 6 lat Umiejętność TP - Team Play daje radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 NuQe jeśli kupisz steam to się do mnie zgłoś . A więc co ? Chyba zamykamy . 7 osób jest . Co do klanu to zakładamy grupe na steam Elita_Classic i ciśniemy mixy Jeśli są jakieś pytania apropo klanu piszcie na gg . Do zamknięcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zamek , prośba autora.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts