_+NoCzIT_==- 0 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: _+NoCzIT_==-3. Imię: Norbert4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8 (nie potrafie tylko pisać pluingów )6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Dziś sie zarejestrowałem ale będe po 6 h dziennie9. Opisać siebie: Miły , Kulturalny , zabawny10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ gram na serwerze od jakiegos tygodnia ( wiem że to krótko ) i co chwile graja na wh , aim itp. A wiadomo z takimy trzeba walczyc , psuja zabawe którą czerpiemy z cs .11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeżeli podejrzewam go o Wh robie mu ss jak jestem pewny krece demko i banuje za "Czitowanie" demko po to gdyby miał wątpliwości (gracz) (Ban perm) znam sie dobrze na dopalaczach miałem admina już na wielu serwerach . -Gdy ktoś nadużywa micro; Pisze na say:@@ Ogarnij micro , jeżeli tego nie zrobi banuje go na 5 min z powodem nadużywanie micro . -Nadużywa Kultury na serwerze; Najcześciej banuje na 30 min żeby ochłonoł13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 brak reklam , mało grasz na serwie , konto dla podania .. na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 NIE Reklamy Konto dla podania Aktywność na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nie ma reklam. Nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Na nie: Nie ma -Reklam -Steam'a Konto dla podania, Na serwie widziałem cię pierwszy raz wczoraj, masz przegraną 1h Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Steam to nie obowiązek . Ale jak poprawisz podanie czyli reklamy i ilość godzin na forum i w grze będę na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 NIE Reklamy Konto dla podania Aktywność na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Na niee Brak reklam konto dla podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jestem na nie. Nie widzę Cię na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts