Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Przed startem chciałbym znaleźć paru adminów, więc otwieram szybką rekrutację 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Link do swojego GameMe**: 7. Parę słów o sobie **: 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 9. Steam_ID: 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 1. Nick: Dawidia2. Imię: Dawid3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans (1-10): 1 / podobno jest podobne do amx i poradników jest od groma to się naucze ;d5. Sprawny i działający mikrofon**: Mam6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/562883 // średnie ale jak włączam cs:go i widzę, że jest ktoś na serwie to wchodze zawsze 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid, mam 17lat i mieszkam w woj.Opolskim. Interesuję się piłką nożną i w sumie tyle xd. W piłkę gram w klubie xd niestety w seniorach ;_; i jakoś to leci. Słucham też muzyki (cóż za oryginalność) głównie rapu xd ale też co popadnie co w ucho wpadnie. Nie wiem co jeszcze mogę o sobie napisać xd nie jestem w tym zbyt dobry ;_;. Myślę, że jestem dość ogarnięty i nadawałbym się na stanowisko admina xd.8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Tutaj nie wiem co mogę napisać, zawsze jak grałem na serwerze to trafił się ktoś kto grał impem i wiadomo - tp w textury i kampimy. Czasami przez majka sie wydzierają, nie zachowują kultury itd. Chciałbym pomóc w całokształcie serwera.9. Steam_ID: STEAM_0:0:12048871510. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Teraz są wakacje no to gram od rana do południa później idę do pracy i wieczorem znowu mogę wejść na serwer. Wiem, że to może być troche kłopotliwe, że nie będzie mnie w godzinach szczytu - od 14 do 20 ale jak sie praca skończy to będę grać w tych godzinach. Czyli ogólnie minimum 1h dziennie.11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W sumie napisałem wszystko wyżej no ale xd Dni wszystkie (mamy wakacje) - jak wstane do 13/14 i później od 20 - dopóki będą ludzie12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Tutaj możecie mi wierzyć lub nie ale moje aktualne konto jest moim drugim kontem w cs:go xd. Pierwsze konto sprzedałem bo zdenerwowała mnie aktualizacja z rangami (wtedy mi ranga spadła dość ładnie xd) i na tamtym koncie miałem coś kolo 800h a na tym koncie mam 161h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W cs:go nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 1. Nick: xKardzio2. Imię: Kuba3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 8-95. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5635677. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kuba. Na sieci jestem już prawie dwa lata. NDM bardzo mi się spodobał, a że jest szybka rekrutacja to postanowilem złożyć podanie. Teraz zbytnio nie gram, bo nie gram ostatnimi czasy za dużo w CS GO, ale jak NDM wyjdzie z bety to mam zamiar kupić vipa i premke i zacząć grać dłużej.8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Początek serwera - przyda się para rąk do pomocy. Spora część ludzi buguje mapy, chociażby IMPEM, więc chciałbym takie coś tępić z miejsca :v 9. Steam_ID: STEAM_0:1:9002157610. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h dziennie, tak myślę11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): teraz wakacje to zależy, ale myślę, że tak popołudniowe12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: zaraz 2 lata13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, nawet opiekuna na tej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1PER 10 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: V!PER2. Imię: Bartek3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5633707. Parę słów o sobie **: Mam na imię Bartek, mieszkam w Zielonej Górze. Jestem miłym, spokojnym i chętnym do pomocy człowiekiem, interesuję się piłką nożną i siatkówką.8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ chcę przyczynić się do rozwoju tego serwera, na pewno wejdzie duża ilość graczy, którzy nie będą wiedzieli co się robi na Diablo modzie i chciałbym wyjaśnić im ten mod. Serwer jest moim zdaniem świetnie zrobiony i bardzo chciałbym zostać na nim adminem :)9. Steam_ID: 1:1:10746379810. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 h11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram w godzinach 13-20 (są wakacje, więc dni robocze czy weekendy nie robią mi różnicy :))12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 700h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 6 Lipca 2016 przez V1PER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allenku17 4 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: ®pσηůš® here2. Imię: Mateusz3. Wiek: 15,054. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: TAK6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5633597. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz mam 15 lat , mieszkam w Zielonej Górze interesuje się sportem jak i e-sportem trenuję unihokeja w wakacje trenuje też piłkę nożną. Słucham głównie rapu chociaż czasami jakies ang. No nwm czy cos jeszcze 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc administracji w ogarniania serwera/bugów/graczy. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:10810004010. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godz11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-18 Weekendy 18-2412. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,045 godz 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Edytowane 8 Lipca 2016 przez allenku17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: رافائيل (czyt. "Rafj") 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/548855 7. Parę słów o sobie : Jestem Rafał i pochodzę z Wrocławia, miasta spotkań. Umiem zachować zimną krew i (nawet jeżeli nie widać) jestem pozytywnie nastawioną osobą. Interesuję się ekonomią i filozofią w głównej mierze. Lubię czytać książki o tematyce zagadkowej. Czasami nawet jak mnie natchnie piszę dosyć śmieszne wierszyki, scenki. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Lubię grać na różnych serwerach szczególnie na Diablo Modzie, JB oraz CoD Modzie. Chciałbym się przyczynić do rozwoju serwera, co idzie w parze do rozwoju serwerowni. Chciałbym zapobiec wszystkim złym, negatywnym zachowaniom które mogą się zdarzyć na serwerze oraz pomóc początkującym. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:70530876 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h(ale mogę napisać że jak najwięcej, o ile zdołam) 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze to od 15 do 22/23, natomiast w weekendy,wakacje od 9 do 22/23(w tych godzinach jestem online na steam'ie i w zakresie tego czasu zawsze gram) conajmniej 2-4h dziennie 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 1230h 13. Czy posiadałeś już admina? : Tak Edytowane 12 Lipca 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allenku17 4 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: ®pσηůš® here2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: TAK6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/5633597. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz mam 15 lat , mieszkam w Zielonej Górze interesuje się sportem jak i e-sportem trenuję unihokeja w wakacje trenuje też piłkę nożną. Słucham głównie rapu chociaż czasami jakies ang. No nwm czy cos jeszcze 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc administracji w ogarniania serwera/bugów/graczy. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:10810004010. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godz11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14-18 Weekendy 19-2412. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,045 godz 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Edytowane 14 Lipca 2016 przez allenku17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 1. Nick: رافائيل (czyt. "Rafj") 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/548855 7. Parę słów o sobie : Jestem Rafał i pochodzę z Wrocławia, miasta spotkań. Umiem zachować zimną krew i (nawet jeżeli nie widać) jestem pozytywnie nastawioną osobą. Interesuję się ekonomią i filozofią w głównej mierze. Lubię czytać książki o tematyce zagadkowej. Czasami nawet jak mnie natchnie piszę dosyć śmieszne wierszyki, scenki. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Lubię grać na różnych serwerach szczególnie na Diablo Modzie, JB oraz CoD Modzie. Chciałbym się przyczynić do rozwoju serwera, co idzie w parze do rozwoju serwerowni. Chciałbym zapobiec wszystkim złym, negatywnym zachowaniom które mogą się zdarzyć na serwerze oraz pomóc początkującym. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:70530876 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h(ale mogę napisać że jak najwięcej, o ile zdołam) 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze to od 15 do 22/23, natomiast w weekendy,wakacje od 9 do 22/23(w tych godzinach jestem online na steam'ie i w zakresie tego czasu zawsze gram) conajmniej 2-4h dziennie 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 1230h 13. Czy posiadałeś już admina? : Tak Zapraszam na PW. 1. Nick: ®pσηůš® here 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/563359 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz mam 15 lat , mieszkam w Zielonej Górze interesuje się sportem jak i e-sportem trenuję unihokeja w wakacje trenuje też piłkę nożną. Słucham głównie rapu chociaż czasami jakies ang. No nwm czy cos jeszcze 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc administracji w ogarniania serwera/bugów/graczy. 9. Steam_ID: STEAM_0:1:108100040 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godz 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14-18 Weekendy 19-24 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,045 godz 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0z4k 10 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 1. Nick: ✖ k0z4k ✖2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/573558 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz, mam 15 lat. Mieszkam w Katowicach, chodzę do 3 klasy Gimnazjum. Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są informatyka i WF. Lubię często grać w piłkę nożną oraz grać w CS:GO. Ale lubie też biegać na krótkie dystanse oraz skoki w dal. Lubię sobie pograć na trybach typu JailBreak , NewDiabloMod i Surf. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Uważam ,że na serwerze zdarzają się przypadki na przykład, że ktoś reklamuje inne serwery ,strony internetowe bądź też obraża graczy, A wtedy Administracji nie ma Online. Mam ochotę pomóc administracji w pilnowaniu Serwera. Myślę, że dobrze poradziłbym sobie z taką rangą. Nie mam problemów z ortografią oraz znam taryfikator kar jak i regulamin.9. Steam_ID: STEAM_0:0:14300978210. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3 Godziny +11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni Robocze: 10:00-00:00 Weekendy 10:00-03:0012. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1100 Godzin13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 1. Nick: ✖ k0z4k ✖ 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/573558 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz, mam 15 lat. Mieszkam w Katowicach, chodzę do 3 klasy Gimnazjum. Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są informatyka i WF. Lubię często grać w piłkę nożną oraz grać w CS:GO. Ale lubie też biegać na krótkie dystanse oraz skoki w dal. Lubię sobie pograć na trybach typu JailBreak , NewDiabloMod i Surf. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Uważam ,że na serwerze zdarzają się przypadki na przykład, że ktoś reklamuje inne serwery ,strony internetowe bądź też obraża graczy, A wtedy Administracji nie ma Online. Mam ochotę pomóc administracji w pilnowaniu Serwera. Myślę, że dobrze poradziłbym sobie z taką rangą. Nie mam problemów z ortografią oraz znam taryfikator kar jak i regulamin. 9. Steam_ID: STEAM_0:0:143009782 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3 Godziny + 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni Robocze: 10:00-00:00 Weekendy 10:00-03:00 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1100 Godzin 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Zapraszam za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick:Najeks2. Imię:Kamil3. Wiek:204. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**:tak6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5623637. Parę słów o sobie **: Jestem kamil, niedawno skończylem technikum (technik informatyk) planuje isc na studia z tego kierunku, do niedawna gralem w pilke nozna w druzynie z mojego miasta, a teraz mam duzo wolnego czasu, a czasem chodze na imrezki.8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chce poprostu zapełnić czas tak aby na serwie zawsze byl jakis admin czy to rano czy to w nocy9. Steam_ID: STEAM_0:1:94157821 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:+5h11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):24h/7dni, zalezy kiedy mam do pracy (pracuje gdzies 4 razy w tyg po 12h)12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:+150013. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak wiele razy, miedzy innymi na waszym serwie cs:go COD MOD Edytowane 16 Lipca 2016 przez Najeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick:Najeks 2. Imię:Kamil 3. Wiek:20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/562363 7. Parę słów o sobie **: Jestem kamil, niedawno skończylem technikum (technik informatyk) planuje isc na studia z tego kierunku, do niedawna gralem w pilke nozna w druzynie z mojego miasta, a teraz mam duzo wolnego czasu, a czasem chodze na imrezki. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chce poprostu zapełnić czas tak aby na serwie zawsze byl jakis admin czy to rano czy to w nocy 9. Steam_ID: STEAM_0:1:94157821 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:+5h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):24h/7dni, zalezy kiedy mam do pracy (pracuje gdzies 4 razy w tyg po 12h) 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:+1500 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak wiele razy, miedzy innymi na waszym serwie cs:go COD MOD Dostajesz okres próbny. Zapraszam na PW. Edytowane 17 Lipca 2016 przez PumasS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Na dzień dzisiejszy zamykam szybką rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Otwieram Zapraszam do składania podań (wymagania zmniejszone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) EDIT 1. Nick:Boom?!2. Imię:Daniel3. Wiek:204. Znajomość Sourcebans (1-10): Miałem admina na kilku serwach w 1.6 w CS Go nie wiem jak to wygląda ale ogarnę :)5. Sprawny i działający mikrofon**:Jest6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/6489287. Parę słów o sobie **:Mam na imię Daniel, mierze sobie 180 cm wzdłuż i 18 cm wszeż XD Nie zbyt lubię pisać za to Dużo gadam jak już kogo poznam :)8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ go potrzebujecie, admin jest potrzebny a u was go po prostu nie ma.9. Steam_ID:STEAM_0:1:20207575610. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Dziennie 2-6h zależy ile będzie pracy w danym dniu, ale na steamie będę częściej więc będę mógł reagować :)11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze bardziej wieczór, Weekendy to już różnie12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: To moje drugie konto, ponieważ jedno skradziono mi na zawodach w mojej miejscowości bo nie wylogowałem się ze steam. To konto mam tydzień13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak jak mówiłem tylko w 1.6 Ale wystarczy że poświęcicie mi trochę czasu żeby mnie podszkolić, a zyskacie Admina, Zapalonego gracza, i człowieka który Dorzuci się do waszej serwerowej skarbonki ;) Edytowane 24 Lutego 2017 przez Gizzzmo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponus21 21 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: Ponus BEZkappy2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: TAK6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/6348067. Parę słów o sobie **: Mam na imię Matuesz mam 15lat jeszce nie przeszedlem mutacji :( Chodzę do 3gim w Zielonej Górze . Mam nawet dobre stopnie . Trenuje unihokej jestem najlepszy w ZG. Interesuje sie piłką nożną . Mam 1 brata 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ nie ma juz adminów a ktos musi ogarniać serwer .9. Steam_ID:STEAM_1:1:19900364510. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Około 2 godz w tyg z 3 w weekend (oczywiscie kiedy ktos bedzie grał)11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): tyg 17-19 week 16-19 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na nowym koncie 184 na starym 1,723godz13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie Edytowane 21 Lutego 2017 przez ponus21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 1. Nick: WujoS2. Imię: Kuba 3. Wiek: 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Jasne 6. Link do swojego GameMe**: nie ma ;d7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kuba mam 18 lat i mieszkam w Poznaniu, jestem na sieci już ponad rok pełniłem tutaj wiele funkcji w tym opiekuna tego serwera puki nie upadł :)8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ byłem opiekunem tutaj i bardzo spodobał mi się tryb lecz upadł ale powstaje od nowa więc zobaczymy jak to będzie na pewno się przydam :)9. Steam_ID: STEAM_0:1:9001382110. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia tak około godzinki 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 14-22, 12-3 też zależy kiedy będę dostępny :D12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2000 h13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na JB już rok a na diablo nawet opiekun :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 GameMe serwera jest już dostępne, więc proszę o jego podawanie http://classicffa.gameme.com/csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: Shelby2. Imię: Mateusz3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/6496037. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz chodzę do klasy 1ż technikum gastronomicznego w Poznaniu lubię grać w piłkę nożną i CS8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ bardzo dużo osób buguje mape impem i nie da się wtedy grać9. Steam_ID: STEAM_1:1:15793007510. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: co najmniej godzine dziennie11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W tygodniu 16-24 w weekend bardzo różnie, czasem od rana czasem dopiero na wieczór12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 122213. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na tej sieci tylko na JB Edytowane 25 Lutego 2017 przez Shelby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_middleman_ 1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 1. Nick: Middleman 2. Imię: Patryk 3. Wiek:13 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 1/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/659129 7. Parę słów o sobie **: Jestem Patryk mieszkam w woj.Pomorskim lubie grac w Counter Strike Global Offenive dobrze sie ucze niemam zaległości gram w piłke stoje na brance 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ kiedy nie ma admina ludzie wchodza w tekstury jedne osoby uzywaja wulgaryzmów kiedzy bedzie wiecej adminów to prawie zawsze jakis bedzie aktywny 9. Steam_ID: STEAM_0:0:176493803 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h a czasami wiecej 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codzienie 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Bardzo dobry gram ponad rok 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 26.06.2017 o 15:24, _middleman_ napisał: 1. Nick: Middleman 2. Imię: Patryk 3. Wiek:13 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 1/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/659129 7. Parę słów o sobie **: Jestem Patryk mieszkam w woj.Pomorskim lubie grac w Counter Strike Global Offenive dobrze sie ucze niemam zaległości gram w piłke stoje na brance 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ kiedy nie ma admina ludzie wchodza w tekstury jedne osoby uzywaja wulgaryzmów kiedzy bedzie wiecej adminów to prawie zawsze jakis bedzie aktywny 9. Steam_ID: STEAM_0:0:176493803 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h a czasami wiecej 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codzienie 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Bardzo dobry gram ponad rok 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie No więc tak. Znam Cię z serwera bardzo dobrze, jeszcze z poprzedniej edycji, żadnych skarg na Ciebie nie było i nie łamiesz regulaminu. Jeśli chodzi o podanie to minusem jest wiek, a nie to że nie miałeś admina, bo doświadczenie można nabyć. Aczkolwiek kiedy rozmawialiśmy przez mikrofon nie powiedziałbym że masz 13lat... Na chwilę obecną jestem na nie, i nie chodzi tu o lata.Potrzebny jest admin który będzie ogarniał serwer w Godzinach porannych i wczesnym popołudniem, bo później jestem już ja, Op0rNiK0W, i Trash. + Zero aktywności na forum, konto założone tylko do złożenia podania. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Samobójca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCninja 0 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) 1. Nick: ABC |忍|者| 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 2/10 jestem po szybkiej lekcji banowania jeśli chodzi o komendy na serwerze to !pban gracz czas powód !pkick gracz powód komendy które podesłał mi Zielony^^ sm_(un)*1gag nick - Blokuje możliwość pisania na chacie. sm_(un)mute nick - Blokuje możliwość rozmowy na chacie. sm_(un)silence nick - Blokada wszelkiej komunikacji w grze. bind "x" "sm_skill" i bind "v" "sm_item" 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam zestaw słuchawkowy 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/648803 7. Parę słów o sobie **: Nie będę pisał tutaj jak co niektóre osoby że nadawał bym się na admina bo po prostu tego się nie wie okaże się w praniu czy się nadaje jak na razie to uczę się od Zielony^^ lubię żartować jestem bardzo pozytywny nie lubię osób które uprzykrzają innym grę chodzi o to że gdy widzę jak ktoś na de_dust2002 na ninjy kampi po stronie TT za mapą. Mam 17 lat lubię słuchać hip-hopu lubię rozmawiać. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Nigdy adminem nie byłem ale gdy widzę że na serwerze pisze rekrutacja ON to postanowiłem złożyć podanie tak jak zielony mówił płaszczka rzadko wchodzi a jak wchodzi to na chwile i przydałby się ktoś jeszcze na serwie jako admin chciałem nim zostać bo serwer przypadł mi mocno do gustu nawet klasę premium zakupiłem. 9. Steam_ID: STEAM_0:0:95901407 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: są wakacje prawda ale poza wakacjami Dni robocze 3-7h dziennie weekendy też tak gdzieś w okolicy 7 8 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 15-20 weekendy 11-18 może 19 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 640 godz. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nigdy ale chcę się nauczyć być adminem. P.S. Jeśli można prosiłbym o listę komend administratora gdyż nigdy wcześniej takiego admina nie posiadałem. Edytowane 22 Lipca 2017 przez ABCninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi