Jungleee 0 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Błagam niech jakiś admin zmieni mi hasło na premium proszę przesłać mi hasło na E-mail : [email protected] PLIS!!!!!!!!!!!! EDIT: Mam Nadzieje że jakiś admin zmieni mi hasło na premium jeżeli tak,to będę bardzo wdzięczny :klania: Edytowane 6 Lipca 2016 przez Jungleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Po 1. Źle je wpisujesz. Po 2. Takie rzeczy załatwiamy na pw u @-_- Po 3. Jak nie umiemy kupić premki to nie kupujemy. Dziwne, że jak mi dałeś hasło to normalnie się zalogowałem. Nie słuchałeś mnie i masz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Zwroc sie z prosba do wlasciciela taki nick -_- Na przyszlosc napisz temat normalnie jak nalezy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi