PumasS 483 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Nick na TS3: PumasS Godzina + data zdarzenia: 08.07.2016 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: ! Major_W Opis sytuacji: Admin usunął mój kanał i zrobił na tym miejscu swój. Wczoraj o godzinach wieczornych zmieniłem datę kanału na 32.02.1856 (chyba) Jak mówiła daty kanału są sprawdzane raz w tygodniu. Przejdę jeszcze do tego, że admin mógł napisać /DATA, jak to jest na kilku kanałach (Wszystkie na ss) Dowody: #1 Pokaż ukrytą zawartość #2 Pokaż ukrytą zawartość @MajuN, datę miałem ciągle prawidłową. Zmieniłem na chwilę i po kilkunastu minutach mojej nieobecności kanał został usunięty. Edytowane 8 Lipca 2016 przez PumasS 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 W jakim celu jest napisana ta skarga? Admin wykonał co do niego należy i to co ma zapisane w regulaminie. Po 10dniach nie zmieniania daty kanał zostaje usuwany, a to że robisz sobie jaja to już jest Twój problem. Swoją drogą skoro Pynia mówiła, że admin sprawdza pokoje raz w tygodniu to skąd są te informacje? Pierwszy raz o tym słyszę, a po drugie w jaki sposób da się skontrolować kilku adminów czy nie sprawdzają tego w każdy inny dzień? Osobiście sprawdzam kanały i dopisuję /DATA (kanały na ss'ach są widoczne) i robię to w taki sposób, że 3dni przed upływem minięcia owych 10dni ostrzegam, jeśli nie zmieni się to do 10 kanał zostaje z miejsca przeze mnie usuwany. A co do Ciebie Pumass masz nauczę, nie zawsze najważniejsze jest słowo które wypowie jedna osoba. Kanały nie są sprawdzane raz w tygodniu bo sam robię to dobre 3. Następnym razem będziesz wiedział, że zabawy z datą nie przechodzą na kanałach publicznych. Chciałeś zaśmieszkować ale Ci nie wyszło. Właściciel i admin kanału jest zobowiązany do aktualizowania daty kanału co 10 dni.(data w formacie DD.MM.RRRR). Zakazane jest wyprzedzanie daty. Brak aktualnej daty grozi usunięciem kanału. Jedyne co można mu zarzucić w tej skardze to to, że zamienił kanały miejscami z 5 na 2. Ot i cała skarga. W dniu 8.07.2016 o 10:59, GryTrean napisał(a): W sumie nic o tej sprawie nie wiem, ale wypowiem się, gdyż czuję, że mogę tutaj coś wnieść.Major, od samego początku, nie powinien dostać tego admina.Dzień po przyjęciu go na stanowisko (coś w tym stylu), miał również opiekuna serwera.Wszedł on wtedy sobie na mój kanał, i zaczął ze mną rozmawiać, w czym w sumie nie było nic złego, złe było to, co powiedział. Piszę wiadomość w spoilerze, i przypominam, że nie mam na to dowodów, bo rozmowy nie nagrałem. Pokaż ukrytą zawartość Powiedział on, że ma w dup** i opiekuna, i teamspeaka, że napisał podanie dla jaj, i że zrezygnuje.Pytałem się dlaczego itd, a on wciąż argumentował, że ma to po prostu gdzieś, i że jutro, ma zamiar zrezygnować Może ta rozmowa nic nie wnosi, jednak pokazuje ona, jak bardzo na poważnie Major bierze "swoją robotę". Kolego o Tobie to nawet nie wiem co powiedzieć. Podajesz informacje nie poparte dowodami, równie dobrze mogłeś napisać tylko po to, żeby dorzucić skargę więcej i żeby owa osoba straciła funkcję administratora na serwerze głosowym. Ostatnio byłem świadkiem na SB jak to bardzo się "zdenerwowałeś", że tak wiele osób w Twoim podaniu było na nie, w tym Major i również na SB był użyty jego nick. Wnioskuję teraz po tej skardze, że chcesz się odgryźć za to, że wypowiedział własną opinię na Twój temat. W dniu 8.07.2016 o 10:59, GryTrean napisał(a): Major, od samego początku, nie powinien dostać tego admina. Wiem, że nie jest to miejsce do dyskutowania kogoś wypowiedzi, jednak moim zdaniem, ta wypowiedź o czymś świadczy.Major, moim zdaniem w ogóle nie powinien dostać tego admina. Nie Tobie to kolego oceniać czy powinien dostać tego admina czy też nie. Przyjął go Karol po rozmowie z Pynią, więc jednak wychodzi na to, że powinien go dostać ;) Czekam teraz na moment w którym przyjdą 2-3 osoby, One już dobrze wiedzą o kim mówię i wywołają g*wno burzę o tym jak to admini ts'a nic nie robią, siedzą tylko na jednym kanale, a jak już coś robią zgodnie z regulaminem to i tak znajdzie się powód do napisania skargi. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Z racji tego, że "oskarżony" nie będzie się już tutaj wypowiadał, postanowiłam odnieść się do skargi. Po przeanalizowaniu i podsumowaniu wszystkiego razem z Karolem doszliśmy do wniosku, że jest ona słuszna. Major przywłaszczył sobie kanał, a administrator nie ma do tego prawa. Myślę nawet, że jest to bez sensu, ponieważ każdy admin dostaje swój kanał ( dość wysoko, najwyżej jak to możliwe jakby nie patrzeć ), a na dodatek za zgodą właściciela może uzyskać podkanał. Powinniśmy dobrze traktować użytkowników, którzy chcą stale przebywać na naszym serwerze i przede wszystkim nie dopuszczać do sytuacji jaka tutaj miała miejsce. Tak jak pisałam, skarga zostaje przyjęta, a Major dostaje ostrzeżenie. Pozdrawiam. Opiekun serwera TS3, 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi