Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam,Każdy redaktor ma się wpisać w dany dział kacika redaktorskiego Wywiady: `eS.!, Lolcia ;** . Effcia Gazetka Cs-Classic:Pomarancza Wiadomości z naszego zielonego globu: Gry to coś więcej (tutaj tematy może pisać każdy):Pomarancza Gazetka graficzna: Każdy redaktor ma wybrać max 2 działy i jeżeli nie będzie się w nich wypowiadał wyleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 to ja jeszcze do gier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja do gazetki i do Gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pasuje zacząć nabór na redaktorów, bo mało teraz jakoś wywiadów, i wogóle redaktorów. I teraz żeby nie było tak jak karol piszesz " wywiady zajęte, wybierz inny " jak wywiady zajęte ? jak od miesiąca nie widziałem nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi