Root -_- 11,810 Posted March 3, 2013 Root Share Posted March 3, 2013 Witam,Każdy redaktor ma się wpisać w dany dział kacika redaktorskiego Wywiady: `eS.!, Lolcia ;** . Effcia Gazetka Cs-Classic:Pomarancza Wiadomości z naszego zielonego globu: Gry to coś więcej (tutaj tematy może pisać każdy):Pomarancza Gazetka graficzna: Każdy redaktor ma wybrać max 2 działy i jeżeli nie będzie się w nich wypowiadał wyleci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 to ja jeszcze do gier 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Ja do gazetki i do Gier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Pasuje zacząć nabór na redaktorów, bo mało teraz jakoś wywiadów, i wogóle redaktorów. I teraz żeby nie było tak jak karol piszesz " wywiady zajęte, wybierz inny " jak wywiady zajęte ? jak od miesiąca nie widziałem nowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts