V1PER 10 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nick: V!PER Powod: uraz kolana Czas nieobecnosci: do połowy lipca Cos od siebie: dzisiaj skręciłem kolano, dokładniej naderwałem troczki rzepki. Troczki podkrwawiają i mam płyn w kolanie, co 2 dni jeżdże do lekarza który usuwa mi go. Potrzebuje dużo odpoczynku. 13 lipca jade na zabieg. Na serwery bede wbijal ale nie za często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jasne, wypoczywaj. Nieobecność przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi