Skocz do zawartości

Robienie ssow

promistrz

Rekomendowane odpowiedzi

Droga administracjo proszę o przeglądanie działu prosby o unbana,ponieważ niektorzy gracze maja robione ssy po kilka razy w miesiącu np : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12657

http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11572 

Tak być nie może,jeśli macie jakieś wątpliwości co do gry tego gracza po prostu go rozpiszcie ;) 

Pozdrawiam mistrzunio :)

• Like 2

Z tego co pamiętam, w dziale Admin Room powstał specjalny temat, który miał wskazywać, kto nadużywa tych ss'ów, lecz nie jestem pewna czy nadal funkcjonuje, bo nie mam tam wglądu.

• Like 1

Z tego co pamiętam, w dziale Admin Room powstał specjalny temat, który miał wskazywać, kto nadużywa tych ss'ów, lecz nie jestem pewna czy nadal funkcjonuje, bo nie mam tam wglądu.

Nie o to chodzi ze ktos naduzywa bo jak widac  2 adminow robilo ssy po jednym razie , ale co kazdy admin z serwera ma mu ssy zrobic czy jak? :D

Edytowane przez ODSMistrz
  • Like 1

Już nawet nie chodzi o to, że jest to denerwujące, tylko po co z uporem maniaka dawać ssy cały czas tej samej osobie jeśli wstawia czyste a ty dalej masz podejrzenia.
Ja gdy miałem tego typu sytuacje gdy byłem tu adminem, ściągałem demo i kilka razy oglądałem i sprawdzałem, w ten sam sposób udupiłem parę osób, które ssy miały czyste a jednak grały bez ścian... Najśmieszniejszą sytuacją było gdy osoba która była top1 przez ponad pół miesiąca, dostała raz ss wrzuciła czyste i dalej grała do póki nie ściągnąłem dema i nie zobaczyłem co robi...SSy łatwo da się ominąć i zazwyczaj robicie je na podstawie 2-3 rund, podczas gdy pod uwagę trzeba wziąć grę przez całą mapę, a nie raz i przez dwie, trzy. Często robicie też SSy przez złośliwość - widzicie, że ktoś jest dobry, lepszy od was, przez co was denerwuje tym samym dajecie mu SSy i macie spokój przez jakiś czas bo już was nie bije, wiem to bo sam kilka razy tak zrobiłem, mimo tego, że wiedziałem że osoba jest czysta..

Jeśli macie jakieś wątpliwości co do mojej uczciwości podczas gry - rozpiszcie moje demo, nie mam nic sobie do zarzucenia, yo.

Edytowane przez ev1l
  • Like 5

• 2 miesiące temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Temat uległ przedawnieniu

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności