Maus 833 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: Maus 2. Imię: Jakub3. Wiek: 144. Znajomość AMX (1-10): 6/7 na 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Aktualnie tak, ale w sierpniu jak wrócę do Polski.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Maus/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: autoduck, speedhack, auto strefy, slowmo, skrypt na bh, wh, aim9. Parę słów o sobie **: Cześć, nazywam się Jakub, pochodzę z Torunia. Mam 14 lat, 8 sierpnia obchodzę urodzinki :D jak co roku. Lubię pieski, króliki i inne zwierzęta, w domu aktualnie mam jedną suczkę (York), jednego królika i rybki. Nie lubię kiedy ktoś nie zna zasad interpunkcji jak i ortografii, po prostu nie lubię jak ktoś nie umie pisać. Przechodzę właśnie mutację i mam dwa głosy :D Chodzę na języki obce takie jak Język Angielski i Francuski.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ na serwerze nie zawsze jest admin i wtedy idzie tylu ludzi łamiących regulamin tak nałapać, że... Nie zawsze admin mi wierzy, że ktoś np. skrócił i dochodzi nawet do tego, że gracz nie dostanie bana, nie wszyscy admini grają na słuchawkach/ głośnikach. A od początku roku szkolnego raczej będę miał czas tak jak rok temu :D Ale też chciałbym w ten sposób pomagać graczom.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak STEAM_0:0:14757797 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do sierpnia około godzinę, od 6-7 sierpnia około 3-4 może więcej, a od roku szkolnego 2-3. 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): wakacje- od poniedziałku do niedzieli od 10 do 22/23 do 3 sierpnia od 4 do 6 sierpnia mnie nie będzie (powrót do Polski) od 6-7 sierpnia do końca wakacji no szczerze to nawet ciągle. Od roku szkolnego no nie wiem od 15 do 24.14. Staż w Counter-Strike 1.6: około 5-6 lat15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Mam nadzieję, że dobrałem ładne dla oczu kolorki :D Pozdrawiam Jakub :D Ganja mikra nie używam ponieważ przechodzę mutacje i już to trochę trwa i mam nadzieję, że niedługo przejdę w pełni tą mutację, zastanawiałem się czy napisać czy nie, więc już to przemyślałem. Gt dziurawe wiem, ale nie zawsze tutaj mogę wejść. Umówiłem się z ojcem i teraz tak od 18 będę mógł być na serwerze ponieważ sobie dorabiam w wakacje. Gt łatwo nadrobić w szczególności jak ktoś ma wymierzony cel ;) Tak pamiętam powód mojej ostatniej rezygnacji "Przerwa od cs'a" tak napisałem bo tak miałem zrobić, ale plany się zmieniły i musiałem zabrać laptopa ze sobą, a nie będę sobie chodził w kółko jak mi się będzie nudzić. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Maus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Na tak +/- Amx (to jest izi) + Mikro + Składka +Doświadczenie +/- Gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wielkie TAK +miły +gt +ogar +mikro,składka Wiek +\- P.S Masz jorka suczke tak jak ja ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Luzik arbuzik mausik jest ogar i da rade. No ale musze wymienić 3plusy :v. -Amx -Był juz tutaj adminem -Zna regulamin -Zgłasza często graczy (dział skarg) Styka chyba bo same plusy nie licząc wieku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No mnie tu nie zabraknie.. Podanie cycuś pideczka delikatesik ale... Administracja jest pełna, co dostaniesz admina mija trochę czasu i rezygnujesz, a każda jest "Brak chęci do gry" więc zaraz się zniechęcisz i złożysz rezygnację... A tak poza tym: Wiek - Mikro masz ale nie używasz ;ddd Gt dziurawe ... Ja bym się zastanowił na twoim miejscu, poczekaj wróć do polski i wtedy pisz podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jestem na tak. Ogarniety Zna Amx Gt takie sobie Składka Ładnie napisane podanie Powodzenia Maus :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Znowu Ty? :P Jestem na tak: -adminem był i sprawował się dobrze, ale za często mnie banował :'( -najs podanie -ogarnia grę na serwerze -minusem są haxy, haxy są dla noobow W ogóle, nie wiedziałem, ze masz tyle lat co ja :P Edytowane 12 Lipca 2016 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Podanko ladnie napisane Co do GT to jest takie w ciape Jednego dnia masz dobry czas a nastepnego juz slabsze Dam Ci kolejna szanse w tym okres probny 7dni w ten czas chcialbym zobaczyc poprawione GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br /> Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /> <br /> Twoje podanie zostało przyjęte.<br /> Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /> <br /> Pozdrawiamy<br /> Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi