654 0 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 1. Serwer:FFA2. Nick:6543. Imię:DANIEL4. Wiek:185. Znajomość Amxx(0/10):TAK6. Mikrofon(Tak/Nie):TAK7. Składka(Tak/Nie):NIE8. Czas spędzony na forum:Nie będę walił ściemy jak większość proszących o admina, na forum jestes zarejstrowany od 3 dni, założyłem dwa tematy bo zostałem zbanowany w ciągu dwóch dni 2 razy, i dwa razy bezpodstawnie:).9. Opisać siebie:Daniel, lat 18, 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Gdy widzę jak aktualni admini podchodzą do sprawy, to można rzec, totalna załamka.NP: wchodzi gość 2k7,widać oporowy człowiek, patrze na jego linki esl tam 50 lvl same wygrane,podobnie z allplay, konto sprawdzone na BANID.pl czyste, a widze admina steam 2k13, ktory banuje go o czity, trochę zabawne to, ze jest lepszy niz on nie stwierdza faktu, że odpala.11. Linki do reklam:Nie mam linku do żadnych reklam, ponieważ serwer jest prawie ciągle pełny i nie potrzebuje tego.12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;-wchodze na spetka patrze co robi jak gra,przy okazji sprawdze rok steam,konta na eslu czy allplay,lc.Jeżeli tam będzie czysto a on bedzie grał podejzanie wiadomo ss'y i ban .-Gdy ktoś nadużywa micro; Uponę 2-3 razy nie pomożę, kick, jeżeli wróci i znów to samo to ban od 5minut do godziny, pewnie pomoże.-Nadużywa Kultury na serwerze;Podobnie jak z mikrofonem zwrócę uwage, nie pomoze, trzeba gorsze środki13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):steam2k4 kamal760, gram na non steam bo mam problemy nie chce mi sie tam wlaczyc cs, lecz myślę, że to nie jest zaden problem, mogę podesłać linki esl,czy rozmawiać na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na NIE Powody -masz obecnie bana -Aktywnych postów 4 -Użytkownik od Wczoraj, 14:31 - Time Online 40m 16s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Na NIE : - Składka nie , ok ale czemu ? - Reklamy , cały czas prawie pełny... Uwierz mi reklamy nie zaszkodzą. - Znajomość AMXX = TAK , gdzie się tak spieszysz ? - Konto dla podania Edytowane 3 Marca 2013 przez Lolcia ; * jest zakaz uzywania czerwonego koloru a szczegolnie przez userów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Prosze o zamkniecie i do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 brak reklam , konto dla podania .. na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 NIE Konto dla podania Reklamy Amx Tak WTF ? Time Online 40m 16s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sorki , ale nie . Brak wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę opiekunaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: absolutny brak wymagan Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi