CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Znacie jakieś inne gadżety dla poprawienie image'u mojego komputera poza widocznym na screenie rocket dock'iem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja znam plugin o nazwie "wyczyść ten pulpit z ikon i folderów" Tworzysz jeden folder o nazwie "pulpit" zmieniasz jego ikonę na jakąś ładną i w środku robisz podfoldery Programy, Gry, Filmy itd. i do tego podfoldery i podfoldery i jest wszystko pięknie posegregowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Skończyłem, jak oceniacie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Świetne, bardzo ładnie to wygląda, mega estetycznie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Tylko żebyś zaraz nie odleciał w kosmos :v Bardzo ciekawie to wygląda ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja jednak wolę standardy. (na takim pulpicie bym się gubił xd) Jednak wygląda to ciekawie i nigdy czegoś podobnego nie widziałem, fajna sprawa. Powodzenia w zapamiętywaniu: co?, gdzie?, jak? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja chyba bym nie potrafiła takiego czegoś zrobić XD Świetnie wygląda, idealnie pasuje do Twojej osobowości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi