BoNzO :P 72 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 1. Nick: BoNzO :p 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BoNzO%20%3AP/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie 9. Parę słów o sobie **: No więc tak, mam na imie Piotrek jak wspomniałem wcześniej :D Prowadze swój warsztat. W wolnych chwilach gram w csa czasem jakies piwerko itp ;) no i nwm co by tu wiecej napisac no raczej wiekszosc ludzi z serwera ,mnie zna gdyz gram tu dosc długo ;) 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po prostu chce wrócić do zespołu :D czasem az w oczy razi jak ludzie łamią regulamin a gram tez w takich godzinach ze czesto sie trafia ze nie ma admina :/ No wiec jeśli przyda sie moja pomoc to fajnie a jak nie trudno ;) rozpaczał nie bede :D 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1h do kilku zalezy od pracy 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak mowiłem wczesniej zalezy od pracy a w weekendy praktycznie o każdej porze można mnie zobaczyc 14. Staż w Counter-Strike 1.6: Bedzie chyba z 4 lata 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Za okresem próbnym: - AMXBans - AMX - Punkty 9 i 10 bardzo dobrze rozwnięte - Mikrofon GT do poprawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na tak, gt do poprawy, ale masz prace tak więc musimy to zrozumieć, amx, mikro, amxbans :D Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na tak. Ogarnięty. Zna Amx Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jestem na tak. Nie ma co pisać, bo i tak spełniasz wszystkie wymagania, byłeś tu adminem więc wiesz o co chodzi. Powodzenia Piotruś ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na tak Ogar wymagania spełniasz Gt do poprawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Na tak, na robocie się znasz, regulamin i inne sprawy u Ciebie ogarnięte, a jak składasz podanie to oznaka, że masz zamiar maniaczyć :) Powodzenia Edytowane 16 Lipca 2016 przez Esme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A ja jestem na Nie. - Składka - Dziurawe GT - Średnio się postarałeś z podaniem. - Jako admin odbija Ci - myślisz, że możesz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na NIE jestem. Dlaczego??? - GT... - słabe podanie nawet bardzo słabe... - brak składki, oznacza to, że w żaden sposób nie chcesz pomóc dla NASZEJ sieci serwerów<<<<<<<<<<<<<<<<< NAJWAŻNIEJSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na NIE: -słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja też jestem Na NIE -Brak składki, a składka jest ważna w pewnym sensie. -Dopiero co wróciłeś i już podanie piszesz. -Słabe podanie -Słabe GT -Tak jak napisał PrawieVegeta jak masz admina to ci czasami odbija, sam byłem świadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A ja jestem za okresem próbnym 2 tygodni i na taki Cię przyjmuję. Dłużej grający doskonale wiedzą ile czasu potrafisz poświęcić na serwer, tak więc mam nadzieję, że GT się ustatkuje. Zgłoś się do mnie na PW. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi