Pixceloza 0 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Nick:AmerricanLink do SS: Nie mam.Wycinek z konsoli(bez IP)*:Your SteamID: 'STEAM_2:0:615421443'Serwer: #6 [ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl (de_dust2)Link do bana:You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:615421 Witam, niestety nie mogę znaleźć screenshotów, jak tylko mi się uda od razu je wstawiam i nie pierwszy mam taki problem z screenshotami Wiec proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam. Mam prośbę, obejrzyjcie moje demko aby pozbyć się wątpliwości co do mojej uczciwej gry ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć sh. Będę wdzięczny i zależy mi na grze na tym serwerze ponieważ polubiłem tą serwerownie. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 16 Lipca 2016 przez Pixceloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Zobacz ten temat: http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzucać-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixceloza 0 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Zrobiłem wszystko jak należy, ale nic nie znalazłem tylko w pliku valve mam plik z gra portal 2 ale żadnych ssow ani nic takiego nie mam... Nie wiem co jeszcze zrobić mam :/. Edytowane 16 Lipca 2016 przez Pixceloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Niestety bez zrobionych screenów nie możemy dać Ci UB. Radzę lepiej się skupić na szukaniu. Maszyna automatycznie wykonuje ss, które są zapisywane na Twoim dysku. Masz czas do15:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixceloza 0 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Pod jaką nazwą kryją się sceeny i proszę o więcej czasu niż tylko do 15.... Szkoda że nikt nie może się poprawnie o mnie wypowiedzieć bo fajnie mi sie grało. Najwyżej przeinstaluje cs i kupie steam i wtedy będę mógł wrócić do GRY. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi