`eS.! 36 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Redaktor : `eS.! Odpowiadający (Moderator) : Musk? `eS.! : Siemanko! Okej, na początek przedstaw się nam. Standardowo, imię, wiek, miejscowość. Musk? : Witam. Na imię mam Kacper, mam 17 lat i mieszkam w Krakowie. `eS.! : Chodzisz do liceum czy technikum ? jaki kierunek wybrałeś ? Musk? : Chodzę do technikum, szkolę się w kierunku informatyka. `eS.! : Masz dziewczynę, czy jednak jesteś wolny ? Musk? : Nie, nie jestem wolny :tongue: `eS.! : Jaki sport najbardziej lubisz ? Musk? : Otóż moim ulubionym sportem jest Piłka Ręczna. Fascynuje się to dyscypliną od dłuższego czasu. Mój ulubiony zespół To Vive Targi Kielce i Wisła Płock. `eS.! : Może teraz przejdziemy do tematu jak zaczęła się twoja kariera na Cs-Classic, jakie były twoje początki ? Musk? : Moja "kariera" zaczęła się na serwerze DR. Grałem tam dla zabawy i było się z czego pośmiać. Gdy zakupiłem steama zacząłem grać na cod 8k i znakomitym DD2 `eS.! : Jak oceniasz ludzi oraz atmosferę na naszym forum ? Musk? : Atmosfera na forum jest przyzwoita w dzień a znakomita w nocy. Przez dzień dzieci góra 12 letnie ciągle przeklinają i obrażają innych graczy. A w nocy wszyscy są ogarnięci i jest po prostu lepiej. Co do ludzi to wszyscy z rangami są ogarnięci. Lecz z użytkowników też są spoko ziomy. `eS.! : Zaliczyłeś jakieś wpadki ? Musk? : Tutaj na forum jak i serwerach raczej nie. Jedną wpadką było danie bana czystemu graczowi. `eS.! : Opowiedz jeszcze na jakich serwerach pisadasz/-łeś jakąś funkcję ? Musk? :Nie jestem pewien czy można podawać tutraj nazwy. To może podam funkcję jakie tam pełniłem. Na jednym serwerze miałem admina, na jednym byłem j@ oraz adminem. A na jednym miałem nawet przyjemność bycia administratorem :turned: `eS.! : Zadam ci teraz kilka króciutkich pytanek `eS.! : Lubisz jakieś zwierzęta ? Musk? : Tak, wszystkie zwierzaki oprócz robaków są super :sweat: `eS.! : Blondynki czy brunetki ? Musk? : Charakter `eS.! : Dlaczego wybrałeś właśnie nick Musk? Musk? : Nick Musk? Nie jest od początku. Najpierw był Mall3oro, potem Musk?! no a teraz Jest Musk? bo na tym forum nie działa "!". Ten nick wybrałem bo nauczycielka do mnie powiedziała, że jestem muskiem :sweat: `eS.! : Teraz pobawimy się w grę "Dokończ Zdanie" `eS.! : Gdy wchodzę na Cs-Classic widzę ... Musk? : Spam na SB `eS.! : Nie cierpię ... Musk? : Hejtów `eS.! : Następny wywiad powinien być z ... Musk? : Terrorką `eS.! : Dzięki ci za wywiad :turned: Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić, coś dodać ? Musk? : Chciałbym pozdrowić: TeD'a bo ciągle na wh jedzie Blip'aLatkaPawłaTerrorkeFresh'a Wypisałem tylko osoby z którymi gram, żeby nikt nie poczuł się urażony :turned: `eS.! : No dobra narka :thumbsup: Musk? : 3maj się :thumbsup: Jeśli Wywiad Się Podoba Proszę LIKE 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Widze fajnie zgapiłes po mnie napis wywiad :) .. nie ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 niezły wywiad Like Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Dobry wywiad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jej, pozdrowił mnie. Super wywiadzik, łap lajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiAŁy 16 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 super wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 MOJA OPINIA Bardzo fajny wywiadzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Fajne esiu lajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Dobry pomysł z tymi wywiadami :)Dużo można się dowidzieć o kolegach/koleżankach z serwerowni Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Fajny wywiad, ale jeden - . Nie pozdrowiłeś mnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Fantasia przepraszam ( Całkiem o Tobie zapomniałem, wybaczysz? Mogę Cię pozdrowić oficjalnie przez mikro na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 To wbijaj na ffa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ciekawy ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,881 Posted September 27, 2013 Root Share Posted September 27, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts