`eS.! 36 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Redaktor : `eS.! Odpowiadający (Moderator) : Musk? `eS.! : Siemanko! Okej, na początek przedstaw się nam. Standardowo, imię, wiek, miejscowość. Musk? : Witam. Na imię mam Kacper, mam 17 lat i mieszkam w Krakowie. `eS.! : Chodzisz do liceum czy technikum ? jaki kierunek wybrałeś ? Musk? : Chodzę do technikum, szkolę się w kierunku informatyka. `eS.! : Masz dziewczynę, czy jednak jesteś wolny ? Musk? : Nie, nie jestem wolny :tongue: `eS.! : Jaki sport najbardziej lubisz ? Musk? : Otóż moim ulubionym sportem jest Piłka Ręczna. Fascynuje się to dyscypliną od dłuższego czasu. Mój ulubiony zespół To Vive Targi Kielce i Wisła Płock. `eS.! : Może teraz przejdziemy do tematu jak zaczęła się twoja kariera na Cs-Classic, jakie były twoje początki ? Musk? : Moja "kariera" zaczęła się na serwerze DR. Grałem tam dla zabawy i było się z czego pośmiać. Gdy zakupiłem steama zacząłem grać na cod 8k i znakomitym DD2 `eS.! : Jak oceniasz ludzi oraz atmosferę na naszym forum ? Musk? : Atmosfera na forum jest przyzwoita w dzień a znakomita w nocy. Przez dzień dzieci góra 12 letnie ciągle przeklinają i obrażają innych graczy. A w nocy wszyscy są ogarnięci i jest po prostu lepiej. Co do ludzi to wszyscy z rangami są ogarnięci. Lecz z użytkowników też są spoko ziomy. `eS.! : Zaliczyłeś jakieś wpadki ? Musk? : Tutaj na forum jak i serwerach raczej nie. Jedną wpadką było danie bana czystemu graczowi. `eS.! : Opowiedz jeszcze na jakich serwerach pisadasz/-łeś jakąś funkcję ? Musk? :Nie jestem pewien czy można podawać tutraj nazwy. To może podam funkcję jakie tam pełniłem. Na jednym serwerze miałem admina, na jednym byłem j@ oraz adminem. A na jednym miałem nawet przyjemność bycia administratorem :turned: `eS.! : Zadam ci teraz kilka króciutkich pytanek `eS.! : Lubisz jakieś zwierzęta ? Musk? : Tak, wszystkie zwierzaki oprócz robaków są super :sweat: `eS.! : Blondynki czy brunetki ? Musk? : Charakter `eS.! : Dlaczego wybrałeś właśnie nick Musk? Musk? : Nick Musk? Nie jest od początku. Najpierw był Mall3oro, potem Musk?! no a teraz Jest Musk? bo na tym forum nie działa "!". Ten nick wybrałem bo nauczycielka do mnie powiedziała, że jestem muskiem :sweat: `eS.! : Teraz pobawimy się w grę "Dokończ Zdanie" `eS.! : Gdy wchodzę na Cs-Classic widzę ... Musk? : Spam na SB `eS.! : Nie cierpię ... Musk? : Hejtów `eS.! : Następny wywiad powinien być z ... Musk? : Terrorką `eS.! : Dzięki ci za wywiad :turned: Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić, coś dodać ? Musk? : Chciałbym pozdrowić: TeD'a bo ciągle na wh jedzie Blip'aLatkaPawłaTerrorkeFresh'a Wypisałem tylko osoby z którymi gram, żeby nikt nie poczuł się urażony :turned: `eS.! : No dobra narka :thumbsup: Musk? : 3maj się :thumbsup: Jeśli Wywiad Się Podoba Proszę LIKE 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Widze fajnie zgapiłes po mnie napis wywiad :) .. nie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 niezły wywiad Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jej, pozdrowił mnie. Super wywiadzik, łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 super wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 MOJA OPINIA Bardzo fajny wywiadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Fajne esiu lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dobry pomysł z tymi wywiadami :)Dużo można się dowidzieć o kolegach/koleżankach z serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fajny wywiad, ale jeden - . Nie pozdrowiłeś mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fantasia przepraszam ( Całkiem o Tobie zapomniałem, wybaczysz? Mogę Cię pozdrowić oficjalnie przez mikro na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 To wbijaj na ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ciekawy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi