Destroyer 548 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Klikamy w start i szukamy "uruchom" Wpisujemy Po zatwierdzeniu pokaże się Edytor Lokalnych Zasad Grupy Wchodzimy w Szablony Administracyjne następnie klikamy w katalog sieć, Harmonogram pakietów QoS, klikamy w "ogranicz rezerwowalną przepustowość" Domyślne ustawienie przez windows to 20% , zmieniamy na 0% Sztuczka sprawdza się na słabszych łączachMoże nie działać na win 7,8,8.1,10 Sztuczka przyspiesza łącze i zmniejsza ping w grach. Edytowane 16 Lipca 2016 przez Destroyer 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Mój trick na wolne łącze: zmienić dostawcę internetu :v nie no fajny poradnik + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Przez chwilę nawet chciałem się w to zabawić, ale jednak sobie przypomniałem, że nie mam problemów z netem ;x Co do poradnika: krótki i zwięzły, ale pokazujący wszystko. Jednym słowem dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 a mi sie przyda :) Gdy wroce sprawdze czy dziala. Mam nadzieje, ze mi pomoze choc nie zawsze mam problem z netem a jednak + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Saphirowi zrobiłem ten trick i szybciej mu śmiga internet oraz ping ma mniejszy, jest wiele tricków podobnych ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ustawienie ograniczenia rezerwowalnej przepustowości na 0% wiąże się z tym, że nie są sprawdzane datagramy, ani sumy kontrolne ramki, przez co możemy odbierać błędne nagłówki ip ramek, albo zmodyfikowane w sieci przez niebezpieczne źródła. Powinno być ustawione zawsze przynajmniej te 10% // Tak dla ciekawskich to zasady grup można edytować na każdym systemie, wystarczy je (jeżeli system ich nie posiada jako edytor) po prostu doinstalować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ooo dzieki pomogło + dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Nie dopisałeś, że nie działa na wersjach HOME PREMIUM, a na innych (tj. Proffesional, np. Windows 7 Proffesional) działa. Ale może być :) Edytowane 29 Lipca 2016 przez HaXoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dlatego napisałem,że nie działa na wszystkich, czytanie ze zrozumieniem :P Ja mam win 7 home premium i działa mi to. Zawsze możesz zainstalowac to sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striker69 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 + może kiedyś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi