Szara Mysza 210 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Typ Pracy: bułka z dżemikiem ;_; sygnaturka Wymiary: 500x170 albo 500x200 xdRender, Stock: http://3.bp.blogspot.com/-tBe7c51LTzQ/TkxOsZIvJxI/AAAAAAAABt8/5aZEQo9D8M0/s1600/Render%2B-%2BHomer%2BSimpson%2B8.pngNapis/y: zouzaTematyka: simpson Kolorystka: ciemnaInne: - Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dokladne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracy*Tematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory ktore powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego * - Oznacza ze punkt musi zostac uzupelniony INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac.-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzien.-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane.-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete.-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow.-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl (Brak napisu = warna).-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHost. -Ustawienie pracy na awatar badz sygnature uwaza sie za wykonanie zlecenia. -Temat uzytkownika, ktory przez 3 dni nie wybierze pracy, zostaje zamkniety. Edytowane 16 Lipca 2016 przez zouza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Średnio to wygląda bo render jest bardzo mały.. Ewentualnie mogę Ci dodać napisy do Homera z mojej galerii. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bound 45 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Na razie najbardziej podoba mi się propozycja od ale poczekam jeszcze, może ktoś się skusi dodać ;p Plusiory rozdane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) #brak pomysłu xDDDD #Edit. Jak to powiedział - abstrakcja xDDDD Edytowane 17 Lipca 2016 przez Kasiaaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) No niestety co do sygnaturek to jestem strasznie "wybredna". ++ ale czekam dalej ;p Ps. Czekam na ciemną kolorystykę :crazy: Edytowane 17 Lipca 2016 przez zouza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Zmieniłem render bo tak mi się widziało :v 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) W sumie nawet lepiej wygląda z tym pączusiem 8)Ktoś coś jeszcze..? :< Edytowane 21 Lipca 2016 przez Kasiaaa Niestety, ale chyba już nikt nic nie doda. Minęły 3 dni, Zamykam. //Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi