FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 1. Serwer : Cs-Classic.pl [CoD 45000lvl][NOWY SEZON]2. Nick : Fresh3. Imię : Przemek4. Wiek : 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10) : 8/106. Mikrofon(Tak/Nie) : Nie7. Składka(Tak/Nie) : Tak8. Czas spędzony na forum : Na starym forum 120h na nowy 32h czyli 152h 9. Opisać siebie : Heh.. Mam na imię Przemek, interesuję się piłką nożną. W cs'a gram od 6 lat ( z przerwami ). Jestem sympatyczną osobą, chętnie wszystkim pomagam, jestem ogarnięty. Możecie dać 2 szanse Ostatnio straciłem admina za spam, ale można to naprawić. Zawsze można dać 2 szansę.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera : Na servie jest mało adminów. Są zazwyczaj tylko Siwy, Krasnik i PaPkU . Troche cheaterów pomogłem złapać Krasnikowi, SS nie wstawili Jak miałem admina to zrobiłem ze 5 - 10 osobą SS też nie wstawili 11. Linki do reklam : http://cs-harnas.pl/topic/54518-cs-classic/http://rozbrajamy.pl/index.php?/topic/1991-cs-classic-zaprasza/http://cs-baraki.pl/viewtopic.php?p=47266#47266http://pochylnia.pl/topic/58592-cs-classic/http://holyshit.pl/topic/41630-cs-classic-zaprasza/12. Co zrobisz gdy :-Ktoś używa dopalaczy ; Jeżeli wh to ss i perm, a jeżeli aim demko i perm-Gdy ktoś nadużywa micro ; Ostrzeżenie, następnie kick, 5 min bana-Nadużywa Kultury na serwerze ; Ostrzeżenie, kick, 5 min bana13. Platforma Cs(Non Steam/Steam) : Steam Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Nie ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Jest ~Ogar Jest ~Kultura Jest ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest ~Reklamowanie Serwerów Jest Do Blip'a - Czity rozpoznawałem, pamiętam jak wbłem na server i spamowaleś na U@ że gracz ma Aima, spectowałem go ( musiałem sprawdzić czy coś ma, delikwent miał Aima i Wh i wtedy SS zrobiłem bo wiedział gdzie kto stoi i wgl. ) Jak go spectowałem spamiłeś na U@ że skarge złożysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jestem na Tak, tylko kup mikro Bo czasem lepiej cos powiedziec komus niz pisac a on i tak tego nie przeczyta :)Amx, reklamy, wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 amx ogarnia , reklamy sa , wczesniej mial adma no niestety z własnej głupoty stracił no ale warto dać chłopaki drugą szanse .. jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na TAK spełnia wszystkie wygamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na Tak Tylko Kup Mikro bo nie ma z kim pogodoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jak najbardziej na TAK! -Amx -Składka -Reklamy -Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na tak , ogarnie, amx, wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Freshu, ty miałeś już szanse i ją straciłeś, no niestety NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Czekam na dalsze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Co można powiedziec jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 na Nie miałeś admina i nie ogarniałeś w ogóle- nie rozpoznawałeś czitów- na aima robiłeś ssy ^^- bawiłeś się adminemEdit: do Fresha pamietam tamta sytuacje i mam bawet chyba ssy z tym jak mowisz ze typ nie mial aima i mam demko tego typa z ewidentnym aimem zaraz przed banem... a skargi wtedy nie zlozylem bo juz straciles adma za zabawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jestem na TAK wszystkie wymagania są ok a jak komuś się nie podoba to ciekaw jestem jakie były wasze początki w byciu adminem . Każdy ma prawo się mylić ale nie wszyscy się do tego przyznają Możesz liczyć jak co na moją pomoc jak byś sobie z czymś nie radził Jeszcze raz żeby nie było jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Edge:. 2 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jestem na tak -ogarnia admina -wiek jest -reklama jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Mnie nie przekonałeś po tym co ostatnio pokazałeś. Jeszcze nie ten czas,posiedź trochę i zdobądź szacunek wśród adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi