FreshFreshFresh 248 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 1. Serwer : Cs-Classic.pl [CoD 45000lvl][NOWY SEZON]2. Nick : Fresh3. Imię : Przemek4. Wiek : 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10) : 8/106. Mikrofon(Tak/Nie) : Nie7. Składka(Tak/Nie) : Tak8. Czas spędzony na forum : Na starym forum 120h na nowy 32h czyli 152h 9. Opisać siebie : Heh.. Mam na imię Przemek, interesuję się piłką nożną. W cs'a gram od 6 lat ( z przerwami ). Jestem sympatyczną osobą, chętnie wszystkim pomagam, jestem ogarnięty. Możecie dać 2 szanse Ostatnio straciłem admina za spam, ale można to naprawić. Zawsze można dać 2 szansę.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera : Na servie jest mało adminów. Są zazwyczaj tylko Siwy, Krasnik i PaPkU . Troche cheaterów pomogłem złapać Krasnikowi, SS nie wstawili Jak miałem admina to zrobiłem ze 5 - 10 osobą SS też nie wstawili 11. Linki do reklam : http://cs-harnas.pl/topic/54518-cs-classic/http://rozbrajamy.pl/index.php?/topic/1991-cs-classic-zaprasza/http://cs-baraki.pl/viewtopic.php?p=47266#47266http://pochylnia.pl/topic/58592-cs-classic/http://holyshit.pl/topic/41630-cs-classic-zaprasza/12. Co zrobisz gdy :-Ktoś używa dopalaczy ; Jeżeli wh to ss i perm, a jeżeli aim demko i perm-Gdy ktoś nadużywa micro ; Ostrzeżenie, następnie kick, 5 min bana-Nadużywa Kultury na serwerze ; Ostrzeżenie, kick, 5 min bana13. Platforma Cs(Non Steam/Steam) : Steam Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Nie ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Jest ~Ogar Jest ~Kultura Jest ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest ~Reklamowanie Serwerów Jest Do Blip'a - Czity rozpoznawałem, pamiętam jak wbłem na server i spamowaleś na U@ że gracz ma Aima, spectowałem go ( musiałem sprawdzić czy coś ma, delikwent miał Aima i Wh i wtedy SS zrobiłem bo wiedział gdzie kto stoi i wgl. ) Jak go spectowałem spamiłeś na U@ że skarge złożysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jestem na Tak, tylko kup mikro Bo czasem lepiej cos powiedziec komus niz pisac a on i tak tego nie przeczyta :)Amx, reklamy, wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 amx ogarnia , reklamy sa , wczesniej mial adma no niestety z własnej głupoty stracił no ale warto dać chłopaki drugą szanse .. jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiAŁy 16 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Na TAK spełnia wszystkie wygamania Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozrabiaK 1 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Na Tak Tylko Kup Mikro bo nie ma z kim pogodoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ~BoCiK~ Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jak najbardziej na TAK! -Amx -Składka -Reklamy -Ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Na tak , ogarnie, amx, wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Freshu, ty miałeś już szanse i ją straciłeś, no niestety NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted March 4, 2013 Root Share Posted March 4, 2013 Czekam na dalsze opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian 1 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Co można powiedziec jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 na Nie miałeś admina i nie ogarniałeś w ogóle- nie rozpoznawałeś czitów- na aima robiłeś ssy ^^- bawiłeś się adminemEdit: do Fresha pamietam tamta sytuacje i mam bawet chyba ssy z tym jak mowisz ze typ nie mial aima i mam demko tego typa z ewidentnym aimem zaraz przed banem... a skargi wtedy nie zlozylem bo juz straciles adma za zabawe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Jestem na TAK wszystkie wymagania są ok a jak komuś się nie podoba to ciekaw jestem jakie były wasze początki w byciu adminem . Każdy ma prawo się mylić ale nie wszyscy się do tego przyznają Możesz liczyć jak co na moją pomoc jak byś sobie z czymś nie radził Jeszcze raz żeby nie było jestem na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Edge:. 2 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Jestem na tak -ogarnia admina -wiek jest -reklama jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted March 5, 2013 Root Share Posted March 5, 2013 Mnie nie przekonałeś po tym co ostatnio pokazałeś. Jeszcze nie ten czas,posiedź trochę i zdobądź szacunek wśród adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted March 5, 2013 Root Share Posted March 5, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts