Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Twój nick: Marco ;3Nick podejrzanego: demoN. xdIP podejrzanego: Chwilowo nie mam bo uciekł ;dData (dzień, gg:mm) zajścia: 3 marca , 18:25Twoje demo: http://www.sendspace.com/file/jdcusrRodzaj czita: whCzasy podejrzanych akcji: 3 marca , 18:25IP /Nazwa serwera: FFADostałem cynk od kolegi, że nasz kolega z klanu " demon " jest odpalony .A więc co ? Wszedłem do gry i to sprawdziłem . Faktycznie te 2,3 akcjebyły podejrzane . Proszę o sprawdzenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Lol i to admin :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 moze to podszywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 I to admin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 poczekajmy na wypowiedź demona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To nie podszywka , grałem wtedy na serwerze. Niestety demon spaliłeś :| Wiąże Cie to z utratą admina na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 A więc jak ? Zamykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wypowiedź Buźki czekamy + kolega jeszcze powinien dostać bana na serwerze. Zobaczymy. Według mnie adma nie ma i na forum już nie odzyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Zabrać mu adma, ban na serwerowni + wstawić na Banlist jeżeli ma steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Zabrać mu adma, ban na serwerowni + wstawić na Banlist jeżeli ma steam. To są zgłoszenia ns , więc jakim cudem ma mieć niby steam ? P.S Nie Banlist tylko Blacklist ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sory dawno się tym nie zajmowałem tymi blacklist i UB bo miałem prawie roczną przerwe z cs'em ale tu nie chodzi o mnie tylko o "ADMINA", któy jakby nie patrzeć nie zasługuje na to miano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Boże, i to admin? Wtf... Zabrać admina i wyrzucić z forum :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mowiłem że mamy w klanie odpała Marco :} i miałem racje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Potrzeba jego ip do dodania bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Przyrzekam nie grałem wtedy. ;p Na assaulcie nie grałem. Proszę uwierzcie mi i nie banujcie mnie. Marco przyrzekam, że to nie ja. -_- mógłbyś mi zmienić hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Przyrzekam, że nie grałem na tej mapie człowieku .. Po co miałbym nawet cheatować .. przyrzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 demoN powiem tyle... Kto znał by hasło do Twojego nicku? Jeżeli komuś podałeś to tylko Twój problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mogę stracić admina jeśli chcecie tylko proszę dajcie mi pograć normalnie na waszym serwerze. Proszę, zaufajcie mi. Prawda podałem hasło .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 To masz problem . Hasła nie daje się osobą DRUGIM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Bardzo przepraszam jeszcze raz. Mam nadzieję, że wybaczycie i dacie mi chociaż dalej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Skoro nie grałeś to czemu L 03/03/2013 - 18:24:20: [amxbans_core.amxx] Login: "Elita_Classic | demoN. xd<1468><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "77.65.115.106") (access "FLAGI") (address "77.65.115.106") (nick ";") (static 0) Jest w logach?Jednak to Ty wbiłeś^ ^ A ty musk tak nie spam na HUD tym "Widzisz czitera" A admina nie miał na nick^ ^ Admin odebrany+ban na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi