Jump to content

[BAN]Jesteś skończony kolego :)

Marco ;3

Recommended Posts

Twój nick: Marco ;3Nick podejrzanego: demoN. xdIP podejrzanego: Chwilowo nie mam bo uciekł ;dData (dzień, gg:mm) zajścia: 3 marca , 18:25Twoje demo: http://www.sendspace.com/file/jdcusrRodzaj czita: whCzasy podejrzanych akcji: 3 marca , 18:25IP /Nazwa serwera: FFADostałem cynk od kolegi, że nasz kolega z klanu " demon " jest odpalony .A więc co ? Wszedłem do gry i to sprawdziłem . Faktycznie te 2,3 akcjebyły podejrzane . Proszę o sprawdzenie.

• Like 1

Guest QueTTi

To nie podszywka , grałem wtedy na serwerze. Niestety demon spaliłeś :| Wiąże Cie to z utratą admina na serwerze.

Guest QueTTi

Wypowiedź Buźki czekamy :) + kolega jeszcze powinien dostać bana na serwerze.

Zobaczymy. Według mnie adma nie ma i na forum już nie odzyska.

Zabrać mu adma, ban na serwerowni + wstawić na Banlist jeżeli ma steam.

To są zgłoszenia ns , więc jakim cudem ma mieć niby steam ? :) P.S Nie Banlist tylko Blacklist ;d

Sory ;) dawno się tym nie zajmowałem tymi blacklist i UB bo miałem prawie roczną przerwe z cs'em ale tu nie chodzi o mnie tylko o "ADMINA", któy jakby nie patrzeć nie zasługuje na to miano.

Przyrzekam nie grałem wtedy. ;p Na assaulcie nie grałem. Proszę uwierzcie mi i nie banujcie mnie. Marco przyrzekam, że to nie ja. -_- mógłbyś mi zmienić hasło ?

Mogę stracić admina jeśli chcecie tylko proszę dajcie mi pograć normalnie na waszym serwerze. Proszę, zaufajcie mi. Prawda podałem hasło ..

• Root

Skoro nie grałeś to czemu

L 03/03/2013 - 18:24:20: [amxbans_core.amxx] Login: "Elita_Classic | demoN. xd<1468><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "77.65.115.106") (access "FLAGI") (address "77.65.115.106") (nick ";") (static 0)

Jest w logach?Jednak to Ty wbiłeś^ ^

A ty musk tak nie spam na HUD tym "Widzisz czitera"

A admina nie miał na nick^ ^

Admin odebrany+ban na serwerze

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy