Megajakub 1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Chciałbym żeby zostały zresetowane wszystkie wyniki na surfie ponieważ duża ilość osób nie gra już na serwerze i ma (sr) które jest bardzo trudno pobić i wielu osobom to się nie udaję. Mam nadzieję że jeśli podpisze się pod tym większa ilość osób moja propozycja zostanie rozstrzygnięta pozytywnie :) Pozdrawiam gracz surfa :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Podpisuje się pod to , dobry pomysł ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dobrze w takim razie jeżeli miałby zostać wprowadzony reset to nie może to być jednorazowe, bo sytuacja się powtórzy. Trochę więcej konkretów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Najlepiej robić resety co półtora miesiąca lub miesiąc bo range i dobre SR można wbić w 2 lub 3 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Najlepiej robić resety co półtora miesiąca lub miesiąc bo range i dobre SR można wbić w 2 lub 3 tygodnie. Albo parę dni. Jeżeli chodzi o reset, ostatni był do 2 miesięcy temu, nie był zamierzany, ale nastąpił. Ze względu na wgranie sporej ilości nowych map, myślę, że póki co wstrzymam się z resetem, dopóki nowe mapy nie zdobędą sensownych SR. Po wbiciu takowych zrestartuję SR na każdej mapie. Jeżeli chodzi o reset rang to podchodzi to póki co pod znak zapytania. Podsumowując będzie reset SR map, który najprawdopodobniej będzie resetowany co miesiąc. Na serwerze i forum będzie informacja o resecie przed jego wystąpieniem. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi