Skocz do zawartości

Witam mam propozycję

Megajakub

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym żeby zostały zresetowane wszystkie wyniki na surfie ponieważ duża ilość osób nie gra już na serwerze i ma (sr) które jest bardzo trudno pobić i wielu osobom to się nie udaję. Mam nadzieję że jeśli podpisze się pod tym  większa ilość osób moja propozycja zostanie rozstrzygnięta pozytywnie :) Pozdrawiam gracz surfa :)

• Like 1

Dobrze w takim razie jeżeli miałby zostać wprowadzony reset to nie może to być jednorazowe, bo sytuacja się powtórzy. Trochę więcej konkretów.

• Like 1

Najlepiej robić resety co półtora miesiąca lub miesiąc bo range i dobre SR można wbić w 2 lub 3 tygodnie.

Albo parę dni.

Jeżeli chodzi o reset, ostatni był do 2 miesięcy temu, nie był zamierzany, ale nastąpił. Ze względu na wgranie sporej ilości nowych map, myślę, że póki co wstrzymam się z resetem, dopóki nowe mapy nie zdobędą sensownych SR. Po wbiciu takowych zrestartuję SR na każdej mapie. Jeżeli chodzi o reset rang to podchodzi to póki co pod znak zapytania. Podsumowując będzie reset SR map, który najprawdopodobniej będzie resetowany co miesiąc. Na serwerze i forum będzie informacja o resecie przed jego wystąpieniem.

Pozdrawiam.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności