Złota Owca 624 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Cześć, to znowu ja. Mam problem z mikrem na JB i CS ogólnie.... Mam wersję csa bodajże v48 i system operacyjny windows 10. Poradźcie coś.... Dorzucę jeszcze screena jak wygląda moja wesja csa- strona początkowa. http://www67.zippyshare.com/v/MPobvk21/file.html Pumas a gdzie znajdę te pliki Edytowane 18 Lipca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Problem tzn? nie dziala ci, przerywa czy jak? :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jak nie działa ci mikrofon na JB to usuń pliki csxguard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie działa na żadnym serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 csxguard znajdziesz w plikach z cs'a. Jak nie chcesz szukać to wpisz w wyszukiwarkę komputera csxguard i ci się wyświetli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 No właśnie je wyświetla mi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Sprawa została wyjaśniona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi