lolcia 786 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 redaktor : Lolcia ; * odpowiadający : Siwy Siemka Siwek Przedstaw się nam , ile masz lat , jak masz na imie , skad jestes ? Mam na imie Miłosz. Mam 16 lat. Jestem z okolic Rzeszowa. Do jakiej szkoły chodzisz ? No gimbaza : D klasa 1 zawalona ,ale już koniec Czy masz rodzeństwo ? Tak mam, siostre 3 lata i brata 12. To trzeba uczyc sie a nie grac Czym się interesujesz ? Tak ,no czym się interesuje, to informatyka i fotografia takie moje hobby Fotografia .. ciekawie Co fotografujesz ? No wszystko co wpadnie mi na ekran aparatu Siebie tez fotografujesz ? heh ,no siebie akurat nie Szkoda , byś wysłał swoją "słit" focie Czym zajmujesz sie po szkole ? Co robie po budzie, to ucze sie haha i lece na classic Ile już grasz w cs'a ? hm... to z przerwą to 4.5 lat No to długo. Opowiedz , jak trafiłes na classica ? Jak ściagnełem cs'a z neta i tam sie wyszukuje serwery to był zapisany adres ip. Rozumiem. Jak wyobrazasz sobie sieć w przyszłości ? oo, z takimi dobrymi moderatorami, to... myślę że się rozwinie i to dobrze. No ba. Ze mną na czele Kogo polubiałeś z forum ? heh.. wszystkich lubie, nawet pawła tego zrzędę No Paweł niegrzeczny jest Jaka jest Twoja ulubiona mapa ? bardzo, to urwis ^ ^ Ym.. moją ulubioną mapą jest de_inferno i de_aztec Kurdee , moje tez < 3 a bron ? heh.. M4A1 moja tez ,kurde bliźniaki chcesz pozdrowić kogos ? hehe Całe forum pozdrawiam Suuper. Dzięki za wywiad. Narazie Dzięki , paa ^^ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Super wywidzik Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jak zawsze dobry wywiad, like. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Fajny, fajny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi