lolcia 786 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 redaktor : Lolcia ; * odpowiadający : Siwy Siemka Siwek Przedstaw się nam , ile masz lat , jak masz na imie , skad jestes ? Mam na imie Miłosz. Mam 16 lat. Jestem z okolic Rzeszowa. Do jakiej szkoły chodzisz ? No gimbaza : D klasa 1 zawalona ,ale już koniec Czy masz rodzeństwo ? Tak mam, siostre 3 lata i brata 12. To trzeba uczyc sie a nie grac Czym się interesujesz ? Tak ,no czym się interesuje, to informatyka i fotografia takie moje hobby Fotografia .. ciekawie Co fotografujesz ? No wszystko co wpadnie mi na ekran aparatu Siebie tez fotografujesz ? heh ,no siebie akurat nie Szkoda , byś wysłał swoją "słit" focie Czym zajmujesz sie po szkole ? Co robie po budzie, to ucze sie haha i lece na classic Ile już grasz w cs'a ? hm... to z przerwą to 4.5 lat No to długo. Opowiedz , jak trafiłes na classica ? Jak ściagnełem cs'a z neta i tam sie wyszukuje serwery to był zapisany adres ip. Rozumiem. Jak wyobrazasz sobie sieć w przyszłości ? oo, z takimi dobrymi moderatorami, to... myślę że się rozwinie i to dobrze. No ba. Ze mną na czele Kogo polubiałeś z forum ? heh.. wszystkich lubie, nawet pawła tego zrzędę No Paweł niegrzeczny jest Jaka jest Twoja ulubiona mapa ? bardzo, to urwis ^ ^ Ym.. moją ulubioną mapą jest de_inferno i de_aztec Kurdee , moje tez < 3 a bron ? heh.. M4A1 moja tez ,kurde bliźniaki chcesz pozdrowić kogos ? hehe Całe forum pozdrawiam Suuper. Dzięki za wywiad. Narazie Dzięki , paa ^^ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Super wywidzik Lajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jak zawsze dobry wywiad, like. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Fajny, fajny ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,881 Posted September 27, 2013 Root Share Posted September 27, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts