Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga Tomi

Złota Owca

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick:SzalonyProfesor

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Tomi

4.IP/SID oskarzanego*:u opiekuna

5.Data i godzina:dzisiaj 21:31

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):LOGI

7.Opis sytuacji:Więc była zabawa prawda fałsz i ja uciekłem, schini prowadził. Wszyscy dobrze odpowiedzieli prócz jednej osoby i schini ich przez przypadek zabił. Tomi ich ożywił po czym mi zbuntowanemu dał slaya.

Zbuntowany więzień ma prawo buntu, ale jak mogłes nie wiedzieć jak byłes i ci jeszcze mowilem i pisałem ze ja nie zginalem.

A po drugie admin nie ma prawa slayac admina ani kickowac....

Oj Vegeta,Vegeta. Jakoś jak pisali na mnie skargę ze na nieobecności jb wchodzę na dr to twój komentarz nie zaistniał ze skarga była śmieszna. Zresztą jak nie wnosisz nic do skargi to się nie wypowiadaj.

A swoją drogą to on też na mnie skargi i byle "g*wno" pisał i nie tylko on.

Borixon powiedz mi proszę gdzie jest napisane ze admin może dac slay adminów za nieprzestrzzeganieregulaminu? Admin który nie przestrzega regulaminu to nie admin. Jak Ty sobie wybrazasz ze admin daje ci slaya o tym jak 3 razy mu napisałeś na czacie ze nie ma Cię zabijać bo żyjesz i powtarzasz mu to samo na ts?

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Edytowane przez ProfesorekK

Ożywiłem wszystkich co zgineli i myślałem że ty też w tym uczestniczyłeś ,uciekłeś a zbuntowany więzień ma zakaz buntowania się więc cię zabiłem po zobaczeniu mojego błędu ozywiłem znowu ciebie i cię przeprosiłem.

Szalony na czacie nie pisałeś ,albo ja tego nie zauważyłem bo po tej akcji ludzie zaczęli pisać "Fk" albo "haha" ,więc był ogromny spam a na ts sam wiesz że nie masz najlepszego mikrofonu, i tam też był straszny hałas.

Więcej nie pisze a sprawie zadecyduje opiekun

Edytowane przez toxicdeth
  • Like 1

Te twoje skargi są smieszne... XD. Napisał, że Cię przeprosił a Ty na niego skargę piszesz. Jesteś fałszywy.

@edit: Bądź "lepszy" i skończ Ty pisać to oni też skończą :v

Edytowane przez PrawieVegeta
  • Like 5

Ma racje, jezeli cie przeprosil i ozywil, a ty piszesz skarge to jest cos nie halo, a tak po za tym admin moze slay'owac i kick'owac innego admina jezeli widzi, ze on nie przestrzega regulaminu, nie moze go tylko zbanowac.

Edytowane przez BorixonC
  • Like 2

Bo oni na Ciebie pisali głupie skargi to Ty też tak robisz ? Gardzisz ich zachowaniem, a mimo to postępujesz tak jak oni ? Myślę, że coś tu jest nie tak. Po pierwsze admin ma prawo zrobić wszystko oprócz banowania innemu adminowi jeżeli łamie regulamin, ale uznałeś inaczej, rozumiem. Jednak, jeśli w logach było tak, że admin slayujący popełnił błąd, przyznał się do niego i do tego przeprosił, to w moich oczach jedynie sie ośmieszyłeś pisząc na kolegę z ekipy skargę. Moim zdaniem skarga od razu do odrzucenia, uargumentowanie żałosne tak jak teraz Twoje zachowanie.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Shinozaki
  • Like 3

Dokladnie   Tomi niewiedzial ze  ty sie buntowales myslal ze jestes z nami w terrarium a to ze wczesniej sie buntowales to on skad mial wiedziec a   po tym cb przeprosil  wiec za co ta skarga

• Like 1

Czy możecie nie pisać takich bezsensownych skarg na siebie? Admin nie złamał żadnego punktu regulaminu, po prostu się pomylił... Ale Cię przeprosił.. To jest człowiek nie maszynka..

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności