.:Edge:. 2 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 1. Serwer: cod mod 45k lvl 2. Nick: .:Edge:. 3. Imię: Sylwester 4. Wiek: 14lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 9 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): nie chce premki 8. Czas spędzony na forum: około 2h 9. Opisać siebie: mam na imię sylwester interesuję się piłką nożna także siatkową 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: mam dużę doświadczenie a także nie zawsze jest admin a ja gram często 11. Linki do reklam: już załatwiłęm z -_- 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: wchodzę na specta patrzę ja gra jężeli cos ma robie mu ss i daję perma -Gdy ktoś nadużywa micro: upominam jeżeli upomnienie nie poskutkuję daję bana na 30min -Nadużywa Kultury na serwerze: także upominam jeżeli nie poskutkuję daje bana 30min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Na NIE -wiek -czas na forum -KONTO DLA PODANIA Jestem wręcz pewien ze Paweł nic nie mówił o reklamach i nie dogadywałeś się z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Edge:. 2 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 spytaj się go i dużo mu pomagałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wszystko było dogadam ze mną Potrzebni są admini rano,więc patrzcie na to z tej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek!:D 0 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jestem na tak jesteś bardzo miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiemnaStrefa 0 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Na nie. WIek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 NIE WiekCzas na forum Konto dla podania http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.128:27331/top_players/?query=.%3AEdge%3A.&Search=Search 2H na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Również jestem na NIE. Dziś Cię pierwszy raz widziałem.Wiek - Zasady to zasady minimum 15 !Trzy posty na forum to trochę mało jak na podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pograj troche dłuzej masz na servie 3 h jak pograsz minimum 10 będe na tak Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 NIE - mało h na serwie - brak składki, to co że nie chcesz premki - wiek - na pewno nie masz wiedzy o amx'ie na poziomie 9/10 - mało h na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Na nie Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Edge:. 2 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 9marca złoże drugie podanie bo wtedy będe miał 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No to zaczynamy , na NIE . Czemu ? - Wiek - Non Steam - Nie widze reklam - Mało h na serwie jak i na forum Można powiedzieć , że konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na NIE -wiek -mało na forum udzielania się -mało cię widze na cs'sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi