K69 9 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Nick: K69 Opis problemu: Gdy wchodzę w HLTV , przyporządkowaną do Deathrun'a - CounterStrike 1.6 wyświetla mi się strona z AmxBans ScreenShoot: Nie potrzebny , bo jeśli sami wejdziecie to będziecie wiedzieli :) System operacyjny: Windows 7 Kontakt: Można GG: 58819573 , Można Steam i można Pw. Inne: Jeśli sprawdzicie to proszę o szybką odpowiedź dlatego, że nie wiem czy tylko mi się tak dzieje czy wam też :) Edytowane 20 Lipca 2016 przez K69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Na tym serwerze nie ma HLTV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K69 9 Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Dobrze , dziękuję za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi